Annoncørbetalt indhold

Få hjælp af en personlig shopper

PR-foto credit

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Har du svært ved at finde din helt egen stil og det tøj, som ser bedst ud på dig? Eller har du brug for, at en anden lige hjælper dig med at få handlet det ting, som du har brug for? Så kan du nu få en personlig stylist eller shopper i Randers Storcenter.


Annonce

Er du misundelig på de dér typer, som bare ved lige nøjagtigt, hvad de vil have af tøj, tasker og makeup, og hvad de ser godt ud i? Det er jo ikke os alle, der har den evne. Men heldigvis er der nogle, der uddannet til det. Og du kan hyre én, dér hvor du handler – i hvert fald hvis du handler i Randers Storcenter – en helt personlig shopper i Randers.


Find din stil med en personlig shopper og stylist

Der findes flere forskellige modeller – og dermed priser – når du hyrer en personlig shopper. Du kan få alt fra en ”stik-i-rend-person”, der klarer dine indkøb i Randers Storcenter for dig, til det helt store arrangement for op til 10 personer, der vil blive guidet i stil, kropstype og meget mere.

Og forestil dig for en gangs skyld at komme hjem med noget, som bare sidder perfekt og fremhæver din stil og personlighed.

”Ja, selvfølgelig koster det da noget at hyre mig som personlig stylist”, siger Sussi, som er personlig shopper og stylist i Randers Storcenter. ”Men det er da dyrere – og i høj grad mere ærgerligt – at komme hjem den ene gang efter den anden med tøj, som du alligevel ikke helt synes, er dig” fortsætter Sussi.

”Altså på den lange bane vil jeg vove at påstå, at et arrangement med mig vil tjene sig ind, fordi du nu kommer hjem med ting, der passer til dig og derfor ikke bare hænger i skabet, men bliver brugt. Du behøver jo kun én gang at lære, hvordan din stil er, og hvilket tøj der passer til dig”, påpeger Sussi.


Mere eller mindre styling

Måske ved du allerede, hvad der passer til dig, men vil bare gerne have lidt ekstra råd og en mening om dine valg.

Sådan et arrangement klarer Sussi også. Det er den lille stylingspakke. ”Det er jo ikke alle, der har brug for en uddybende styling. Nogle ved egentlig godt, hvad der passer til dem, men har bare behov for at få det bekræftet og måske udvidet horisonten lidt, så det ikke er den samme type tøj, de køber hver gang. Det klarer jeg også.” Udtaler Sussi, som en afsluttende bemærkning, inden hun skynder sig hen til kunden, som har bestil tid til netop nu.

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Jysk Fynske Mediers kommercielle afdelinger og en annoncør.

Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Jysk Fynske Mediers nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Jysk Fynske Mediers nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.