Annonce
Randers

Få overblikket over madudvalget: Det kan du glæde dig til på Randers Street Food

Randers Street Food har nu løftet sløret for alle otte madboder. Foto: Anne Myrup Pedersen
Alle boder og koncepter er nu på plads og offentliggjort. Men en af menuerne må kunderne stadig vente lidt endnu med at sætte tænderne i.

Randers: Nedtællingen er begyndt, og med en halv uge til åbning har Randers Street Food nu valgt at løfte sløret for den sidste halvdel af boderne.

Som avisen kunne fortælle i sidste uge, bliver det Mormors Køkken, Hungry Dane, MoRice og lokale SushiMania, der indtager fire af køkkenerne.

De sidste fire bliver Kræmmerhuset, Conefusion og Morfars Is og Desserter. Og derudover en endnu unavngiven asiatisk madbod.

I sidste uge var Randers Street Food stadig i gang med at få styr på den sidste bod. Her var der ellers lavet en aftale, men restauratøren måtte springe fra på grund af manglende kokke.

Denne bod er nu på plads, men navnet er hemmeligt lidt endnu, fortæller Nicolai Michaelsen, der er en af de fire aktører bag Randers Street Food.

- Det bliver asiatisk mad, som vi meldte ud sidst. En blanding af japansk, thailandsk og vietnamesisk, og Randers bliver ikke deres første sted, siger Nicolai Michaelsen, der fortæller, at boden ikke bliver klar til åbningen på lørdag.

- Det når vi ikke. Men de er klar til at åbne 1. april, lover han.

Annonce

Det søde punktum

Som skrevet tidligere er der, foruden SushiMania, ingen lokale madsteder på Randers Street Food.

Kræmmerhuset, der er en tredje generations-restaurant, holder til i Ebeltoft og laver gourmetpita med hjemmebagt brød og eget kød. Conefusion er kendt fra Aalborg Street Food, hvor de laver sandwich og wraps, og deres specialitet er oksespidsbryst.

Den sidste bod skiller sig ud ved at være en ren dessertbod. Navnet er Morfars Is og Desserter, og her kan der blandt andet købes is, pandekager og andre søde sager.

- Det er fantastisk, at vi også har fået en bod kun med søde sager. Det komplementerer de andre boder rigtig fint, og så ved man også, at der kun er et sted, man skal gå hen for at købe den slags, siger Nicolai Michaelsen.

Han ser også store muligheder i dessertboden, når vejret kommer til at vise sig fra en mere sommerlig side.

- Det bliver da skønt at kunne købe en is og sætte sig ud og nyde udsigten over vandet til sommer, siger han.

Man vil i alle boder kunne købe et decideret måltid mad, og ikke bare en "sideorder", til 55 kroner.

Foruden de otte madboder bliver der en bar, hvorfra al salg af drikkevarer vil foregå.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
CORONAVIRUS

Liveblog: Dronning Margrethe frabeder sig blomster på sin fødselsdag: - Send dem til andre ældre

Annonce