Annonce
112

Fælden klappede: Narkobilist på stjålne plader var frakendt føreretten og havde ikke spændt sikkerhedsselen

Hele seks sigtelser blev det til for en 26-årig narkobilist, der lørdag blev stoppet af en politipatrulje på Viborgvej i Hasle. Foto: Scanpix
Seks sigtelser mod 26-årig narko-bilist, der kørte på Viborgvej i en uindregistreret bil forsynet med to forskellige og stjålne nummerplader.

AARHUS: En 26-årig mandlig bilist tiltrak sig en byge af sigtelser, efter at en patrulje fra Østjyllands Politi lørdag ved 17-tiden stoppede ham på Viborgvej i Hasle.

Her kunne politiet hurtigt konstaterer, at bilen var udstyret med to forskellige nummerplader - der begge viste sig at være stjålet. Og bilen viste sig at være afmeldt og derfor uindregistreret og kørte således også uden lovpligtig forsikring.

Her stoppede det dog langt fra for den 26-årige. Han var nemlig frakendt føreretten, blev skønnet narkopåvirket og havde i øvrigt heller ikke spændt sikkerhedsselen.

Den 26-årige blev anholdt, medtaget til skadestuen for udtagelse af blodprøve, sigtet for kørsel i narkopåvirket tilstand, for kørsel i frakendelsestiden, for ikke at have anvendt sikkerhedssele, for tyveri af nummerplader, for ikke at have tegnet forsikring på køretøjet og for at have kørt i en uindregistreret bil.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
CORONAVIRUS

Liveblog: Dronning Margrethe frabeder sig blomster på sin fødselsdag: - Send dem til andre ældre

Annonce