Annonce
Randers

Fængsel: 38-årig mand med forbud mod at opholde sig i hjem med børn, forgreb sig på 10-årig pige

Foto: Østjyllands Politi
Tre og et halvt års fængsel kostede det 38-årig mand at forgribe sig seksuelt på en 10-årig pige, hvis mor han havde et forhold til. Moren vidste ikke, at han havde forbud mod at opholde sig i hjem med børn under 18 år, fordi han tidligere har krænket børn.
Annonce

Randers: Fredag klappede fælden for en 38-årig mand fra Randers-området, da han blev idømt tre og et halvt års ubetinget fængsel for seksuelle overgreb mod en 10-årig pige med adresse på Norddjurs.

Den 38-årige mand blev anholdt i maj sidste år, efter Østjyllands Politi havde fået en anmeldelse om, at han skulle have forgrebet sig på en dengang 10-årig pige i Norddjurs, hvor pigen bor sammen med sin mor.

Manden havde indledt et forhold med pigens mor og havde i perioder opholdt sig på adressen på trods af, at han i januar 2016, i forbindelse med en anden dom, fik forbud mod at tage ophold i hjem, hvor der opholder sig børn under 18 år.

Moren havde, ifølge anklager Cathrine Brunsgaard, Østjyllands Politi, ingen anelse om, at den 38-årige havde dette forbud.

I retten blev den 38-årige dømt for andet seksuelt forhold end samleje og for blufærdighedskrænkelse ved i april/maj 2019 at have forgrebet sig på den 10-årige pige flere gange på forskellig vis.

Annonce

Krænkede anden pige på nettet

Ud over overgrebene på pigen sidste år blev den 38-årige også dømt for blufærdighedskrænkelse ved i december 2018 at have kontaktet en dengang 15-årig pige online og tilbudt hende seksuelle ydelser og sendt flere billeder til hende af seksuel karakter.


- Jeg er tilfreds med, at retten fandt tiltalte skyldig i at have begået overgrebene på den 10-årige pige.

Cathrine Brunsgaard, anklager Østjyllands Politi


- Jeg er tilfreds med, at retten fandt tiltalte skyldig i at have begået overgrebene på den 10-årige pige. Jeg vil nu læse rettens begrundelse for, at han ikke blev idømt forvaring og derefter drøfte spørgsmålet om anke med statsadvokaten,  siger Cathrine Brunsgaard.

Den 38-årige mand blev i retten dømt for nogle yderligere forhold vedrørende butikstyveri og trusler mod flere fængselsbetjente i arresten.

Manden nægtede at have begået overgrebene og ankede dommen til Vestre Landsret.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce