Annonce
Randers

Færdselspoliti på patrulje: Skrev 70 sager i Randers og Norddjurs

Arkivfoto
Østjyllands Politis færdselsafdeling fik nok at lave, da de fredag eftermiddag og aften tog på jagt efter lovovertrædere i trafikken i Randers og Norddjurs Kommune.

Randers/Norddjurs: 18 af de i alt 70 sager blev skrevet, fordi personer i bil kørte uden sele. En enkelt af disse sager omhandlede et barn.

Herudover blev der bogført syv sager, fordi folk gjorde brug af deres telefoner under kørslen. Fem sager omhandlede spirituskørsel, fire sager omhandlede ulovlige knallerter – og her fik en enkelt ligefrem beslaglagt sit køretøj.

Annonce

Flere fartbøder

Heller ikke hastighederne havde trafikanterne helt styr på. På landevejen blev der skrevet fem sager, hvoraf tre gav et klip i kørekortet, en enkelt gav en bøde og en enkelt førte til betinget frakendelse af kørekortet.

På motorvejen var der tre hastighedssager: Én til betinget frakendelse af kørekortet, én til klip i kørekortet og én til bøde.

Herudover var der en enkelt sag om narkokørsel samt flere sager om blandt andet kørsel uden førerret, kørsel i frakendelsestiden, ikke medbragt kørekort, manglende forsikring, uindregistreret køretøj og øvrige fejl og mangler.

Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce