Annonce
Randers

Familiefar i kritisk tilstand efter trafikulykke i Randers

To biler stødte kort før klokken 16 frontalt sammen i Råsted nord for Randers. En person er lørdag aften i kritisk tilstand.

Opdateret søndag kl. 08.20: Østjyllands Politi har søndag morgen ikke nogen nye oplysninger om de involveredes tilstand eller de nærmere omstændigheder omkring ulykken.

En familie på tre kom lørdag eftermiddag kørende ad Hobrovej i Råsted nord for Randers NV, da faren af uvisse årsager kom til at trække for langt over i den modsatte vejbane.

Her kører familien frontalt ind i en anden bil, hvor en 39-årig mand sidder bag rattet. Det oplyser vagtchef ved Østjyllands Politi Lars Bisgaard.

- Den er alle kørt til behandling på hospitaler. Tre er i stabil tilstand, mens den sidste er i kritisk tilstand, siger han.

Personen i kritisk tilstand er familiefaren. Han og den 39-årige mand modtager begge behandling på Regionshospitalet Randers, mens moren og barnet er indlagt på Skejby Sygehus i Aarhus.

Trafikulykken skete klokken 15.55, og politi og redningsarbejdere arbejdede på stedet i omkring en time, før alle var reddet ud af personbilerne.

Både den 39-årige mand og den lille familie er fra Randers.

De pårørende er endnu ikke underrettet.

Der var afspærret omkring ulykkesstedet i cirka en time, men politiet har åbnet for trafik på vejen igen. Dog foretager en bilinspektør undersøgelser på stedet, fortæller vagtchefen.

- Når vi er færdige med det og får fastlagt, hvad der er sket, er vores arbejde slut, siger han.

Foto: Local Eyes.
Foto: Local Eyes.
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Randers For abonnenter

Naboer kæmper for at stoppe planlagt boligbebyggelse

Randers FC For abonnenter

Grus i den randrusianske målmaskine: Her er Randers FC-lejrens forklaring

Annonce