Annonce
Sport

Færing forlader Randers FC og genforenes med Olafur Kristjansson

Brandur Hendriksson opnåede aldrig en stamplads hos Randers FC. Her ses han i aktion mod FC Nordsjælland. Arkivfoto:Bo Amstrup/Scanpix

Brandur Hendriksson er fortid i Randers FC, hvor han har fået en stor del af tiden ødelagt af en korsbåndsskade.

Randers: Oprydningen forud for den kommende sæson, hvor der skal bygges et nyt hold på, er allerede i gang i Randers FC.

Efter tidligere på måneden at have sagt farvel til Lucas Haren var Brandur Hendriksson næste mand på affyringsrampen, da Randers FC lørdag meddelte, at færingen fortsætter karrieren hos FH Hafnarfjordur på Island.

Klubvalget er næppe helt tilfældigt. FH Hafnarfjordur har den tidligere Randers FC-træner Olafur Kristjansson i spidsen, og det var Kristjansson, som sammen med daværende sportschef Ole Nielsen hentede Brandur Hendriksson til Randers FC.

Dengang blev den teknisk velfunderede offensivspiller hentet i FC København efter et lejeophold i Vendsyssel FF i 1. division, men allerede efter godt et halvt år i Randers FC blev Brandur Hendrikssson korsbåndsskadet.

Korsbåndsskaden opstod under en træningslejr i Tyrkiet i februar 2017, hvor Brandur Hendriksson ellers havde gjort det fremragende og var udset til at skulle spille foråret i en rolle som hængende angriber. Men på grund af skaden fik Brandur Hendriksson hele 2017 ødelagt og fik først comeback i december mod Silkeborg, hvor han fik de sidste 16 minutter i nederlaget på 2-3.

På det tidspunkt var Olafur Kristjansson fortid i Randers FC, og i dette forår er det blot blevet til tre indskiftninger for Brandur Hendriksson i Superligaen. Udsigten til en stamplads var ikke tilstede, og derfor bliver han nu i stedet genforenet med Olafur Kristjansson på Island.

- Det er ikke blevet til så meget spilletid for Brandur, og han vil virkelig gerne have gang i den igen efter at have været ude så længe. Derfor har vi valgt at lade ham komme videre nu, siger Randers FC-træner Rasmus Bertelsen i en pressemeddelelse fra Randers FC - Brandur har været et godt bekendtskab og har været meget dedikeret i sin tid i klubben. Vi vil gerne takke ham for indsatsen, tilføjer Rasmus Bertelsen.

Brandur Hendriksson opnåede ni optrædender og et enkelt mål for Randers FC i Superligaen.

FH Hafnarfjordur er aktuelt nummer tre i den bedste islandske fodboldrække.

Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Danmark

71-årig mand anholdt for at have kørt 22-årig værnepligtig ihjel: Havde parkeret bilen, så dens skader ikke var synlige

Annonce