Annonce
Navne

Fødselsdag: Søren Winding, 60 år

Foto: Ole Jakobsen/Den Utraditionelle

Fra Arne Erikslev, Randers, har vi på vegne af Dansk Broder Orden modtaget følgende fødselsdagsomtale af direktør Søren Winding:

Direktør Søren Winding, Helstedvej 4, Randers NV, fylder 60 år tirsdag 26. maj.

Han er født i Hundslund, men flyttede i en alder af to år til Randers, hvor han fik folkeskoleuddannelse på Nyvangsskolen. Herefter fik han uddannelsen som teknisk designer fra Randers Tekniske Skole (nu Tradium).

Søren Winding har altid haft et selvstændighedsgen lige siden 24 års alderen (blandt andet anlægsgartner), og som han også bevarede under sine ansættelsesforhold.

Den overordnede beskæftigelse har dog været inden for rådgivning og salg: I 1995 Randers Erhvervsråd, 1996 Tradium, hvor der skulle skaffes pladser til salgsakademiet.

Hos Tradium foranledigede han et samarbejde med Roskilde Handelsskole, der førte til hans ansættelse der fra 1998 -2012 og med privat bopæl i Gershøj ved Roskilde Fjord.

I 2002 mødte Søren Winding sin nuværende kone Vibeke, som i dag er ansat i deres virksomhed Søren Winding ApS, der rådgiver om efteruddannelser.

De har børnene Maria, Kristian og Søren Peter. Fem børnebørn: Valdemar, Cilje, August, Karla og Konrad.

Familien har en aktiv fritid med løb, spinning og yoga, ligesom aktive udlandsrejser til fjerne mål og gerne med brug af mountainbike på destinationerne.

Søren Winding blev optaget i Dansk Broder Orden i Kristrup for fire år siden, men som selvstændig giver det en tidsmæssig udfordring for deltagelse for nærværende.

Blandt venner og forretningsforbindelser beskrives Søren Winding som værende rummelig, analyserende og god til at skabe relationer, hvorfor han er meget afholdt.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce