x
Annonce
Navne

Fødselsdag: Tømrermester med hang til gamle biler og familiehygge

Tømrermester Peder Aastrup Skipper, Odder, fylder 60 år lørdag 15. februar. Privatfoto: Dorte Skipper

60 Tømrermester Peder Aastrup Skipper, Odder, fylder 60 år lørdag 15. februar.

Han er vokset op på familiens gård i Trustrup, lidt udenfor Randers, og uddannet tømrer i Voldum, syd for Randers. Han kom til Odder i 1985, hvor han og hans hustru Dorte byggede familiens hjem i Frederikshaldparken – på det tidspunkt i udkanten af byen. Parret fik i 1986 datteren Mette og i 1989 sønnen Michael.

Peder Skipper har igennem børnenes opvækst været en kærlig far, en fantastisk legekammerat og en altid hjælpende hånd, forlyder det fra familien. I de senere år, når der har været brug for håndværkerkyndig rådgivning, har han taget del i at finde et hjem til både Michael og Mette med familie. Han har desuden været aktiv i bestyrelserne i deres børnehave og efterfølgende i Rathlouskolens støtteforening.

Peder Skipper etablerede Odder Tømrer- og Snedkerforretning i 1997 som et enkeltmandsfirma. Forretningen har siden vokset sig større og tæller nu mere end 15 mand fordelt i firmaets blå biler, der i Odder og omegn kører ud til såvel renovering som nybyggeri.

Fritidsinteresser bliver der også tid til: Skiløb og badminton om vinteren, race i en gammel ombygget BMW i Youngtimer-klassen om sommeren. Derudover rejser Peder Skipper gerne verden rundt med hustru.

Michael introducerede som ganske ung sin far til motocross. Motocross blev til race i gamle biler, og i dag bruger Peder og Michael fortsat mange weekender på forskellige baner i Danmark og til Classic Race i Aarhus. Racene medfører mange timers kvalitetstid mellem far og søn til løb og på værkstedet efterfølgende.

Peder Skipper har igennem de senere år deltaget aktivt i diverse organisationer og foreninger i byen. Blandt andre Udvikling Odder, Lions Odder, Odder Tømrermesterforening, Det Lokale Beskæftigelsesråd, og han har fungeret som en del af bedømmelsesudvalget i forbindelse med Odder Kommunes Bygningspris.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Østjylland

Corona-krisen presser dyreparker i knæ: - Jeg føler mig magtesløs og frustreret

Randers

Bilkas særåbning skærtorsdag virkede: Flere end hundrede mennesker klar fra morgenen af

Annonce