Annonce
Sport

Kampen minut for minut: Leslie-effekten var tydelig fra første fløjt - HH Elite var som forvandlet

Maria Mose Vestergaard scorede seks mål i holdets seneste kamp mod Randers HK og kom på rundens hold i kvindeligaen. Skulle HH Elite gøre god figur mod rækkens nuværende fjerdeplads, Nykøbing F. Håndbold, var der brug for, at flere spillere bød sig til. Foto: Morten Pape
De færreste forventede point til HH Elite i aftenens udekamp mod ubesejrede Nykøbing F. Håndbold. Den nye cheftræner, Jan Leslie, havde på forhånd forlangt fight og intensitet - og det var et forvandlet HH-hold, der tog sejren hjem med 19-26.

Nykøbing Falster: Sidst hjemmeholdet Nykøbing F. Håndbold spillede en ligakamp i egen hule, sendte man oprykkerne fra Ringkøbing Håndbold vestpå med en gedigen lussing på 31-21.

Den præstation skulle HH Elite gå efter at toppe, da de onsdag aften gik på gulvet i Lånlet Arena mod kvindeligaens akutelle fjerdeplads.

Men dér sluttede målsætningerne også, hvis man skulle tro udmeldingerne fra den nye HH-træner, Jan Leslie, der har kaldt onsdagens udebaneopgør for en "gratis" kamp, hvor man hovedsageligt gik efter at udvikle på spillet.

Annonce

Fra første fløjt stod det klart, at det ikke havde været tomme ord fra den nye cheftræner. Væk var alt, hvad der kunne minde op opgivende miner - til fordel for krigervilje og et velorganiseret kollektiv, der vidste hvad de ville i kampen.

Det var således et HH Elite-hold, der fra start bragte sig foran og med en måldifference på én lykkedes med at tage et fast greb om kampen. Cirka midtvejs i første halvleg udbyggede HH-spillerne - med afsæt i et fremragende forsvar og en storspillende Chana Masson - føringen til først to og derefter tre mål.

11-13 ved halvleg - og så var spørgsmålet, hvor længe HH Elite kunne holde det tårnhøje tempo, man havde startet kampen i.

Anden halvleg skulle dog vise sig at give frugten af det hårde arbejde, man havde leveret i første. Hjemmeholdet var på bagkant og givetvis frustrerede over HH-presset, begyndte de at stresse i angrebsenden, hvilket resulterede i flere tekniske fejl på kristiske tidspunkter.

Ved stillingen 16-16 stod kampen til at tippe én ad vejene, og her hev HH's reservekeepere afgørende redninger op af hatten. Først Stephanie Andersen, der kom ind for en forslået Chana Masson, og dernæst Frederikke Mono Rasmussen, som pillede to straffekast i træk.

Derfra gik det kun én vej, og HH Elite trak fra til slutresultatet 19-26. En stor forløsning for Horsens' handboldkvinder, der brød ud i stor jubel ved sidste fløjt.

Genlæs liveopdateringen fra kampen herunder:

Annonce
Randers FC For abonnenter

Odey gjorde sig til darling i Randers FC-triumf: Reaktioner fra den nigerianske målmager og cheftræneren, der lod ham starte på banen for første gang

Danmark

Søndagens coronatal: Tre døde med Covid-19 det seneste døgn

Annonce
Annonce
Annonce
Randers For abonnenter

Lise holdt sin mand og søn i hænderne, da de døde efter en trafikulykke - og oplevede den største lykke midt i sorgen over at kunne beholde sin anden søn

Randers For abonnenter

Naboer til byggeri fik et chok: Et brev i e-boksen kastede Karin og Maryann ud i mere end to års pinefuld uvished

Randers

Jeanette er madnørd og elsker at være kreativ i køkkenet: - Man bliver glad, når gæsterne er tilfredse

Randers FC For abonnenter

Karakterer fra vendepunktet i Superligaen: Glæd jer til mere fra ham, Kronjylland!

Randers

Ubudne gæster i lokal delikatesseforretning: Ejer efterlyser gerningsmænd på Facebook

Randers For abonnenter

Investoren er væk og ejendommen skal sælges - men nu er lokalplanen for Niels Brocks Gade 1 klar

Kultur For abonnenter

Tvivlen meldte sig, da kulturredaktøren så tv-dokumentar: Bør man filme sit dødssyge, grædende barn?

Randers

Nu kommer der flere busser mellem Randers og Aarhus: Midttrafik indrømmer urealistiske 118-køreplaner

Sport

Mindeord: Chris Anker Sørensen glemte aldrig sine rødder, og var ganske enkelt bare et ordentligt menneske

Danmark

Løvkvist til DF-årsmøde: Den weekend, Pia Kjærsgaard mistede sit parti

Randers For abonnenter

Tomt Kongens Ege udsættes for hærværk: Nu griber bygherre ind med modforanstaltninger

Randers FC

Genlæs livebloggen, se målene og hør videoanalysen: Angriberne førte an i tiltrængt Randers FC-triumf

Annonce