Annonce
Lige nu Coronavirus

Følg pressemødet her: Coronarestriktioner ventes at blive forlænget tre uger

Følg med i livebloggen nederst i artiklen, hvor vi giver dig seneste nyt om corona-situationen.

Annonce

Statsministeriet har torsdag indkaldt til pressemøde om covid-19 situationen. På pressemødet torsdag klokken 18 i Statsministeriet ventes de nuværende restriktioner at blive forlænget frem til 28. februar. Det erfarer Ritzau og flere andre medier.

Dermed ser det ikke ud til, at børnene i 0. – 4.-klasser vender tilbage til skolen i uge seks. Ifølge Ritzaus oplysninger skal modelleringsgruppen under Statens Serum Institut (SSI) dog regne på muligheden for at åbne for 0-4 klasse før 28. februar.

Ud over høje smittetal tidligere i januar har bekymring for den særlige britiske variant af corona B117 medvirket til, at Danmark i øjeblikket er midt i en omfattende nedlukning.

Sundhedsmyndighederne har tidligere vurderet, at varianten kan blive den dominerende variant i midten af februar.

Og det vurderes, at det kan blive sværere at holde epidemien under kontrol, når den meget smitsomme britiske variant dominerer.

På nuværende tidspunkt er blandt andet skoler, detailhandel og restauranter lukkede, og der indført forsamlingsloft på fem personer for at dæmpe smitten. Det er disse initiativer, som nu ventes at blive forlænget.

Læs hele artiklen her.

Sundhedsminister Magnus Heunicke afholder pressemøde om vaccineplanen, i Eigtveds Pakhus i København, onsdag den 23. december 2020. Desuden deltager direktør i Sundhedsstyrelsen Søren Brostrøm, direktør i Statens Serum Institut Henrik Ullum og direktør i Lægemiddelstyrelsen Thomas Senderovitz.. (Foto: Ida Marie Odgaard/Ritzau Scanpix)
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Sport For abonnenter

Reportage og reaktion fra basket-braget i Aarhus: Tre minutter afgjorde topopgøret

Annonce