Annonce
Sport

Før Brøndby-Randers FC: Thomasberg i stærkeste opstilling

Emil Riis afsoner karantæne mod Brøndby. Foto: Henning Bagger/Ritzau Scanpix

Randers FC ventes at stille med samme elleve fra start som i forårets to første kampe.

Randers: Cheftræner Thomas Thomasberg har stillet med samme startopstilling i de første to kampe i foråret. Der forventes heller ikke at være nogle ændringer i startopstillingen til kampen mod Brøndby søndag klokken 18.

Kun Emil Riis er stensikkert ude af betragtning til holdet mod Brøndby. Angriberen skal afsone to karantænedage efter sit røde kort mod FC København. Frederik Lauenborg var ikke med i lørdagens træningspas, men han står på den liste af spillere, som Randers FC har offentliggjort til søndagens kamp.

Randers FC kommer til Brøndby Stadion med en fornem statistik i ryggen. Kronjyderne har vundet de seneste fire udekampe mod AGF, Hobro, Vendsyssel og AaB. Der er ikke scoret mod Randers FC i en eneste af de fire kampe, hvilket er ny klubrekord.

Til gengæld ser statistikken ikke god ud i de indbyrdes kampe mod Brøndby. Holdet fra vestegnen er ubesejret i de seneste ti kampe mod Randers FC. Seneste Randers FC-sejr over Brøndby er tilbage i 2014, hvor Elmar Bjarnason og Djiby Fall sikrede en sejr på 2-0 foran mere end 25.000 tilskuere på Brøndby Stadion.

Kamil Wilczek får sin forårsdebut for Brøndby IF. Den polske angriber har siddet ude med karantæne i de første to kampe mod FC Nordsjælland og Esbjerg, som blot har givet Brøndby ét point. Wilczek lavede i kalenderåret 2018 hele 25 mål i Superligaen.

Til gengæld bliver Kasper Fisker ikke en del af opgøret mod sine tidligere holdkammerater fra Randers FC. Midtbanekrigeren er blevet opereret i foden og kommer ikke i aktion mere i denne sæson.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Randers

Tre voldsomme overfald på fire dage: Nordbyen plaget af vold

Randers

Dronningen tog toget til Randers

Allingåbro

Brand i maskinhus

Randers FC For abonnenter

Analyse: Derfor har Thomasberg fået noget at tænke over

Annonce