Annonce
Randers FC

Før Randers FC-FC Nordsjælland: De er ude - han får uventet rolle

Mads Aaquist er søndag tilbage på Cepheus Park Randers. Han har i denne sæson fået chancen som højre back i FC Nordsjælland. Foto: Anders Kjærbye/Ritzau Scanpix
Randers FC må undvære fire spillere til kampen mod FC Nordsjælland, hvor Mads Aaquist i denne sæson har bidt sig fast i en uvant rolle.

Randers: Mange Randers FC-fans har set frem til at finde ud af, om Alhaji Kamara kan sparke liv i Randers FC-angrebet, der til tider havde svært ved at finde vej til målnettet i sidste sæson. Men indtil videre er det kun blevet til 28 minutter som indskifter i premieren mod Sønderjyske for Kamara. Den tidligere Vendsyssel-spiller har knæproblemer og kommer heller ikke i aktion mod FC Nordsjælland.

Med Kamara ude ventes Randers FC igen at stille med Marvin Egho og Emil Riis som angrebsduo. De er begge startet inde i de første tre kampe, hvor Egho har lavet to mål og Riis et enkelt.

Cheftræner Thomas Thomasberg må udover Kamara se bort set fra Johnny Thomsen, Tosin Kehinde og Simon Piesinger. De to førstnævnte er ikke klar efter skader og deltog ikke i fredagens træning. Piesinger har karantæne efter sit røde kort mod Hobro.

Søndagens opgør mod FC Nordsjælland byder på et gensyn med Mads Aaquist. Efter sidste sæsons lejeophold i Randers FC er han tilbage i Farum, hvor han højest overraskende har fået chancen på positionen som højre back. Det er således blevet til fuld spilletid for Aaquist i de første tre spillerunder. Det var Aaquist selv, som foreslog træner Flemming Pedersen at give ham chancen som højre back, da det er en position, han har spillet som ungdomsspiller.

For FC Nordsjælland som hold har det også været en god start på sæsonen. De har slået Horsens og Esbjerg med henholdsvis 3-0 og 2-0, mens det blev til nederlag 1-2 ude mod FC Midtjylland.

Randers FC har til gengæld blot hentet to point i de første tre kampe mod Sønderjyske, Brøndby og Hobro. Men vinder holdet over FC Nordsjælland, vil pointhøsten være lige så god som i sidste sæson, hvor holdet hentede fem point i de første fire kampe.

For dommer Aydin Uslu bliver det debut i Superligaen, når han skal dømme opgøret mellem Randers FC og FC Nordsjælland. 31-årige Uslu blev rykket op fra 1. division sammen med Jakob Sundberg denne sommer. Sundberg fik sin debut i seneste spillerunde, da han dømte opgøret mellem Hobro og Randers FC.

Vinder Randers FC over FC Nordsjælland, vil det være første gang siden november 2016, hvor Randers FC hjemme vandt 2-1 på mål af Mikael Ishak og Brandur Hendriksson. Fra startopstillingen i det opgør er kun Erik Marxen og Johnny Thomsen tilbage i den nuværende trup.

Randers FC er ubesejret på hjemmebane siden april, hvor de tabte 0-2 mod AaB.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Randers FC

Randers FC-profil efter overlegent oplæg: Dejligt at sende en gammel Randers-spiller ud efter pølser

Annonce