Annonce
Erhverv

Først flytning, så lukning: Fresh Habits er gået konkurs

I efteråret flyttede Fresh Habits fra bunden af Østervold til Slotspladsen. Nu er virksomheden under konkursbehandling. Foto: Annelene Petersen
Annonce

Randers: Fresh Habits har drejet nøglen om, og midtbyen må dermed sige farvel til endnu en forretning.

Ambitionerne var ellers store, da den nuværende ejer, Ali El Souki, i sensommeren 2019 overtog Fresh Habits. Han mente, at konceptet havde potentiale til at blive en international succes, og valgte straks at udvide med en afdeling i Aarhus.

Mens ejeren sigtede mod stjernerne, begyndte det dog at halte for forretningen, der bød på sund takeaway som wraps og bowls.

I efteråret 2020 følte ejeren sig presset ud i en flytning af forretningen, da han frygtede, at kommunens udgravning til et regnvandsbassin lige uden for hans butik ellers ville betyde at han måtte lukke i en længere periode.

I oktober åbnede Fresh Habits derfor i nye lokaler på Slotspladsen, men der nåede de kun at være i to måneder, inden der 28. december 2020 blev indsendt konkursbegæring for virksomheden. I sidste uge blev virksomheden taget under konkursbehandling af skifteretten i Randers.

Avisen ville gerne have talt med Fresh Habits ejer om årsagen til konkursen, men han er ikke vendt tilbage på vores henvendelse.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Danmark

Politikere er ikke i særlig kategori: Middelfarts 46-årige borgmester lod sig covid-19-vaccinere på samme tid som plejehjemsbeboere

Annonce