Annonce
Randers

Først mellemfornøjet smiley, så sur, og nu glad igen: The Food Corner er tilbage på sporet

Afrim Elshani, der bestyrer af The Food Corner, glæder sig over at virksomheden har generobret den glade smiley. Det er hans bror der ejer stedet. Pressefoto: hungry.dk
Efter en kritisk fødevarerapport og nogle mørke belægninger på et køleanlæg i starten af april resulterede i en sur smiley og en bøde på 2000 kroner til The Food Corner på Østervold, har spisestedet generobret sin glade smiley. Det glæder bestyreren Afrim Elshani.

Randers: Da Fødevarestyrelsen i starten af april var på besøg hos The Food Corner på hjørnet af Østervold og Nørrestræde, blev det til en sur smiley til tapas-stedet.

Efter en grundig gennemgang af butik og baglokale blev der fundet sorte belægninger på det køleanlæg, der blæser kold luft ud i kølerummet. Køleanlægget havde også sorte belægninger indvendig.

Derudover konstaterede Fødevarestyrelsen også, at den seneste kontrolrapport fra marts i år ikke var hængt op ved indgangspartiet, samt at virksomheden stadig havde sit elitesmiley-klistermærke oppe, selv om den ved kontrollen i marts i år mistede sin elitestatus.

Annonce

Det er der dog rodet bod på nu, fortæller Afrim Elshani, der bestyrer stedet til daglig.

Topkarakter

Nu er tapas-stedet dog tilbage på toppen efter en kontrol 3. maj helt uden anmærkninger. Derfor pryder den gladeste smiley igen vinduet på toppen af Østervold.

- Det er virkelig dejligt at have vores glade smiley tilbage igen. Nu har vi ligget heroppe i 12-13 år, og vi har aldrig før fået en sur smiley, fortæller bestyrer Afrim Elshani.

Da vi talte med bestyreren i slutningen af april, håbede han da også, at Fødevarestyrelsen snart ville komme på besøg igen. Den sure smiley kom nemlig som et chok for bestyreren.

- Det var virkelig en mavepuster, men der er ingen sure miner. Jeg har stor respekt for Fødevarestyrelsen. De gør jo bare deres arbejde, siger han.

Annonce

Elitedrømme

Nu håber han bare, at han snart kan få sin trofaste elite-smiley igen. Der går dog som minimum et år.

Detailvirksomheder, som sælger mad og drikkevarer til forbrugerne, belønnes med en elite-smiley, når de har fået mindst fire storsmilende smiley'er i træk og ikke har fået nogen sanktioner de seneste 12 måneder.

Derfor håber Afrim Elshani, at han snart får besøg af Fødevarestyrelsen igen.

- For min skyld må de komme en gang om ugen, hvis de har lyst. De behøver ikke engang skrive rapport, de kan også bare få en kop kaffe, hvis det er, griner bestyreren.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Randers

Smidt ud fra eksamen af rasende censor: Nu er nederlag vendt til succes for ordblinde Steffie

Annonce