Annonce
Randers

Første business Award Show var en ubetinget succes

Direktør Susanne Eden fra Dan Dryer takkede for prisen med blandt andet ordene: Jeg er vant til masser af varm luft, det her er dejlig konkret. Foto: Annelene Petersen

Stemningen var i top, da det randrusianske erhvervsliv for første gang festede og gav hinanden anerkendelse i form af priser indenfor i alt 12 kategorier.

Randers: Og vinderen er.....!

Der var ægte Oscar-fest-stemning torsdag aften i Thor Loungen på Cepheus Park, som stadion hedder efter sponsorskiftet. Det var imidlertid ikke film, som blev hædret med priser, men lokale virksomheder.

Inden man gik til prisuddelingen blev der minglet og drukket velkomstbobler, og senere spist lækkerier fra en tapas-buffet. Omkring 300 feststemte erhvervsfolk var samlet i loungen.

I pauserne under selve prisuddelingen underholdt først Birthe Kjær og Tina Turner, og senere Lone Kellermann og en dame fra Holme Olstrup på Sjælland, Hanne Hansen.

Men vi må hellere afsløre, at der faktisk ikke var tale om hverken den rigtige Birthe Kjær, ligesom heller ikke Tina Turner og de øvrige kvindelige optrædende var originaler. Det var derimod forskellige udgaver Drama Queen i skikkelse af Peter Andersen.

Annonce
Grafikr blev hædret som årets iværksættere. Foto: Annelene Petersen

12 priser

Ikke færre end 12 priser blev uddelt, og der var tre nominerede i hver kategori. Heraf følger vinderne:

Årets socialøkonomiske virksomhed, som også er byens første af slagsen, blev Borup Service.

Årets ejerledede butik blev Frederiksberg Kødforsyning.

Årets iværksættere blev Grafikr.

Lars Bendix fra kaffevirksomheden modtog Poul Harris Rotary-prisen, mens direktør Susanne Eden fra Dan Dryer blev årets Q-vinder.

Langå-prisen Årets Svelle gik til Kim Dalsgaard og Dansk Affaldsminimering, mens trappeproducenten Woodstep løb med titlen Årets Virksomhed.

Årets Hæder gik til Dorthe Bjørn og Mike Pabst, for deres måde at udvikle oplevelsen af at gå ud at spise. Parret driver restauranterne Sejlklubben og Det Gamle Apotek, Café Jens Otto samt isbutikken på Slotspladsen.

Vognmandsfirmaet Bach & Pedersen Fragt blev Årets CSR-virksomhed, mens herretøjsforretningen Marcus på hjørnet af Brødregade og Sankt Mortens Gade blev Årets Kædebutik.

Endelig, som det også fremgår andetsteds her på siderne, fik Sekura Cabins årets vækstpris.

Lars Bendix modtog Poul Harris Rotary prisen. Foto: Annelene Petersen

Årets medarbejder

Sidste prismodtager var nok den, der fik det største bifald fra salen. Afdelingsdirektør i Jyske Bank, Michael Sand, formåede da også at præsentere prisen som den måske vigtigste.

- Nu har vi uddelt i alt 11 priser til ledere og virksomheder. Velfortjente priser, men samtlige prismodtagere har sagt, at de vil gå hjem at takke deres medarbejdere, for uden dem, ville de ikke være lykkedes så godt. Nu skal vi netop kåre Årets Medarbejder, sagde Michael Sand.

Og den fornemme titel gik til Koren Hachlilie fra plastemballagevirksomheden Toppac. Koren Hachlilie har været ansat i Toppac i stort set hele virksomhedens historie. Han er i øvrigt lige blevet udnævnt til factory manager.

Stort set alle der var på scenen for at overrække priser takkede for det store fremmøde og for det flotte arrangement. Og takken for det sidste var først og fremmest rettet mod Tanja Skjødt-Jakobsen fra Erhverv Randers.

- Jeg vil også gerne takke Tanja og kan endda overtrumfe de andre, sagde Michael Sand som afslutning.

- Jeg har nemlig en buket blomster til Tanja, afslørede han, hvorefter Tanja kom på scenen, fik sine blomster og et kæmpe bifald.

Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce