Annonce
Østjylland

Første jobopslag i ni år: Kystvejen skal have ny direktør

Kystvejens Hotel og Konferencecenter skal have ny ledelse, efter stedets tidligere direktør, Laila Qvist, har forladt sin stilling. Indtil den nye ledelse forventes at være på plads til foråret, vil ejer og bestyrelsesformand Annie Stæhr Thomsen (på billedet) selv agere fungerende direktør. Foto: Lars Rasborg
Kystvejens Hotel og Konferencecenter søger en ny direktør eller forpagter, som kan stå i spidsen for den udvikling, der allerede er iværksat for hotellet.
Annonce

Grenaa: Det bliver med en ny ledelse, at Kystvejens Hotel og Konferencecenter i Grenaa skal udvikle sig til at blive et hotel med et markant større fokus på de private outdoor- og kulturgæster. Det står klart, idet hotellets direktør gennem de seneste ni år, Laila Qvist, har opsagt sin stilling med virkning fra det netop overståede årsskifte.

Annie Stæhr Thomsen, der er ejer og bestyrelsesformand ved Kystvejens Hotel og Konferencecenter fortæller, at man allerede har modtaget en række ansøgninger til stillingen som hoteldirektør, siden den blev slået op på diverse jobportaler før nytår.

Alligevel har bestyrelsen besluttet at genopslå stillingen her i begyndelsen af 2021.

- Vi er sådan set et godt stykke på vej mod en ny direktør. De ansøgninger, vi har fået indtil nu, har betydet, at min hjerne er blevet bombarderet med nye tanker og nye ideer. Derfor har vi besluttet at genopslå stillingen her i det nye år og på den måde se, hvad der er allerbedst for huset. Det optimale ville umiddelbart være at få et direktørpar ind, for så ved vi, at der er fællesskab om ledelsen, siger Annie Stæhr Thomsen.


Det optimale ville umiddelbart være at få et direktørpar ind, for så ved vi, at der er fællesskab om ledelsen.

Annie Stæhr Thomsen, ejer og bestyrelsesformand


Det er bestyrelsens forventning, at man er på plads med en ny ledelse på Kystvejens Hotel og Konferencecenter omkring 1. april. I mellemtiden vil Annie Stæhr Thomsen – i tæt samarbejde med den erfarne stab på hotellet – selv agere fungerende direktør på hotellet.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce