Annonce
Randers FC

Første reserveligakamp: Angribere tankede selvtillid mod lokalrivaler

Emil Riis er næsten altid garant for mål mod sin moderklub Hobro IK. Det var også tilfældet mandag eftermiddag, hvor de to klubber spillede reserveholdskamp mod hinanden. Arkivfoto: Henning Bagger/Scanpix
Randers FC's reserver spillede den første officielle reserveholdskamp mandag eftermiddag mod Hobro IK. Kronjyderne stillede til start med et stærkt mandskab, som endte med at køre en 3-0 sejr i hus efter pausen.

Randers: Det var et stærkt reservehold Randers FC sendte på banen til reserveligakampen i Hobro.

Ti spillere fra Superliga-truppen havde taget turen nordpå for at få noget kamptræning i stængerne mod lokalrivalerne. Ingen af dem var dog midterforsvarere.

Derfor startede Rasmus Bertelsen, som har ansvaret for reserveholdet, med de to U19-spillere Christoffer Petersen og Frederik Lund i det centrale forsvar, selvom de begge plejer at gøre sig på hver deres back.

De stod over for et Hobro-mandskab, som blot havde én U19-spiller med i truppen. Derudover skiftede hjemmeholdet Pål Alexander Kirkevold, Edgar Babayan og Rasmus Minor ind i pausen.

Alligevel lykkedes det forsvarsduoen og resten af holdet at holde rent bur i sejren på 3-0.

- Det var en god indsats på et fornuftigt niveau hele vejen rundt, lyder det fra Rasmus Bertelsen, som derudover havde rosende ord til nyindkøbte Simon Piesinger.

- Simon vidste god kontrol på den centrale midtbane i forhold til at fordele spillet og være sikker på bolden, men også til at beskytte vores uprøvede forsvar.

Østrigeren spillede sammen med en anden nytilgang i form af Issah Salou, mens det tredje sommerindkøb Tosin Kehinde fik spilletid på venstrekanten.

- Det går fremad med Tosin og Issah. De er stadig ved at vænne sig til vores spillestil, og vi bruger jo også de her kampe til at dyrke stilen. Issah er ved at få fornuftigt fat i det, mens vi i glimt ser, hvad Tosin kan, siger assistenttræneren.

Kampen i tal

Reserveligaen

Hobro IK - Randers FC 0-3 (0-0)

Randers FC: Emil Riis (straffe), Kevin Conboy og Benjamin Stokke.

Startopstilling: Jonas Dakir - Tobias Damsgaard, Christoffer Petersen, Frederik Lund, Kevin Conboy - Tobias Klysner, Simon Piesinger, Issah Salou, Tosin Kehinde - Benjamin Stokke, Emil Riis.

Skiftet ind undervejs: Jesper Steendahl (U19), Oliver Jensen (U19), Laurs Skjellerup (U19) og Oliver Schmidt (U17).

Angribere på tavlen

Første halvleg af kampen var en tæt affære, hvor begge hold viste, at de også på reserveholdsniveau evner at stå med en god defensiv struktur.

Randers FC havde et lille boldovertag, men det blev ikke vekslet til andet end fin hovedstødsmulighed til Benjamin Stokke, mens hjemmeholdet fik testet Jonas Dakir i målet med et enkelt gennemspillet angreb.

Efter pausen fik Randers FC et lidt større overtag, som kulminerede efter en times spil, da Emil Riis efter en dribletur blev nedlagt i feltet. Straffesparket tog angriberen sig selv af på sikker vis, og ti minutter senere scorede Kevin Conboy til 2-0 på en kontramulighed.

- Sidst i kampen fik vi sat det sidste søm i kisten på en dødbold, hvor Stokke kom først på bolden med hovedet. Det var rart, at begge angribere fik scoret, siger Rasmus Bertelsen.

Annonce
Forsiden netop nu
Annonce