Annonce
Østjylland

Første stadionkoncert nogensinde: Thomas Helmig er klar til at fylde Ceres Park

Thomas Helmig er klar til at indtage Ceres Park til sommer. Foto: Mette Mørk
Thomas Helmig er til sommer klar til kæmpe koncert på hjemmebane. Ceres Park lægger 26. juni græs til den århusianske sangers første stadionkoncert, hvor der bliver plads til 35.000.
Annonce

AARHUS: Kunne det være et andet sted?

Nej. Det er selvfølgelig Ceres Park, der bliver rammen om århusianer og inkarneret AGF-fan Thomas Helmigs første stadionkoncert nogensinde.

Det sker 26. juni, når Danmarks popkonge inviterer til kæmpe koncert for enden af Stadion Allé.

- Jeg har siddet på Stadion, siden jeg var helt lille. Fra jeg som ung valgte et liv i musikken må jeg indrømme, at jeg ofte har siddet derude og drømt om, hvor fantastisk det ville være at spille en koncert lige der, på Stadion i min hjemby, siger Thomas Helmig på sin Facebook-side.

Med sommerens store koncert, der kommer til at foregå på en ny scene med bedre udsyn for hele stadion og et helt nyt show, vil han fuldende en stribe koncerter i Aarhus:

- De seneste år har for mig budt på uforglemmelige udendørs koncertoplevelser i Aarhus. I Mindeparken, på Northside og i Rådhusparken var vilde aftener med fantastisk publikum. Så nu har jeg besluttet at tiden er inde til at spille en koncert på Ceres Park, fortæller Thomas Helmig.

Thomas Helmig og special guest

  • Koncert på Ceres Park i Aarhus
  • Fredag 26. juni 2020 klokken 20.00 (indgangen åbner klokken 17.00)
  • Billetterne kan købes på Billetlugen.dk
Annonce

Plads til dans

Håbet er, at der kommer 35.000 til koncerten på Ceres Park til sommer.

Kapaciteten på Ceres Park er større, men arrangørerne har lagt sig fast på det antal deltagere for at sikre, at alle får en optimal oplevelse med plads til at synge med danse og feste, lyder det i pressemeddelelsen.

Senere vil der blive offentliggjort en række navne og bands, som skal hjælpe Helmig med at få feststemningen i vejret på hjemmebanen. Og det bliver kun en af to koncerter, som Helmig kommer til at give i sommeren. Den anden er endnu ikke annonceret.

Han optræder med denne velkendte besætning: Claes Antonsen, Jacob Andersen, Emil Falk, Søren Runge, Poul Reiman og Christian Douglas.

Billetsalget starter søndag 10. november via Billetlugen.dk.

Derudover er Thomas Helmig aktuel i musicalopsætningen af Den Skaldede Frisør, som han har lavet musik til. En musical, der har premiere 5. marts i Musikhuset, og som har fået syv ekstra forestillinger på grund af populariteten.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce