Annonce
Østjylland

Første uheld på letbanen: Tog og bil kolliderede i trafikeret kryds

Torsdag eftermiddag 14. september valgte enten en personbil at hilse på et af letbanetogene eller omvendt. Vagtchef hos Østjyllands Politi fortæller, at der er tale om et materiel færdselsuheld. Foto: Jens Thaysen

Torsdag eftermiddag blev Østjyllands Politi alarmeret om en færdselsulykke i krydset ved Vennelyst Boulevard og Randersvej. Et af letbanetogene stødte sammen en personbil i krydset.

Annonce

Aarhus: Midt i eftermiddagstrafikken stødte en personbil sammen med et af letbanetogene, der lige nu kører testkørsler i Aarhus.

Østjyllands Politi blev alarmeret klokken 15.04 om sammenstødet.

- Der er tale om et material færdselsuheld med toget som den ene part og personbilen som den anden. Hvad der præcis er årsag til, at de støder sammen, kender vi ikke endnu, fortæller Jes Frederiksen, der er vagtchef hos Østjyllands Politi.

Han fortæller, at oprydningsarbejdet er klaret, da Århus Stiftstidende snakker med ham klokken 16.

- Der er ingen, der er kommet til skade ved uheldet. Derudover er det begrænset, hvad der er af materielle skader. Jeg ved faktisk ikke, om toget endte med at tage skade, fortæller vagtchefen.

Der er tale om et material færdselsuheld med toget som den ene part og personbilen som den anden. Hvad der præcist er årsag til, at de støder sammen, kender vi ikke endnu.

Jes Frederiksen, vagtchef hos Østjyllands Politi
Østjyllands Politi blev alarmeret klokken 15.04 om sammenstødet. Foto: Jens Thaysen
Vagtchefen ved Østjyllands Politi kalder trafikulykken 'et materiel færdselsuheld'. Foto: Jens Thaysen
Der var ingen tilskadekomne ved sammenstødet. Foto: Jens Thaysen
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Danmark

Aktivist snød sig ind til corona-pressemøde: - Journalisterne er bare mikrofonholdere - de stiller jo ingen kritiske spørgsmål

Annonce