Annonce
Debat

Fake news

Læserbrev: Det har været hypet meget det seneste år, at sociale medier bombarderer os med 'fake news', og at de respektable medier er den troværdige modvægt til det bombardement. Hvad gør man så, når man fanger de rigtige medier i fake fakta?

Ja, i første omgang skrev jeg et lille humoristisk læserbrev med oplysningen om de korrekte fakta i et forsøg på at få mediet til at indrømme fejlen. I anden omgang sendte jeg en sms med fakta til det radiomedie, der udbasunerede fejlen en sen eftermiddag i en ellers god nyhed.

Men kan man så forvente bare et beskedent svar på korrektionen fra de såkaldte respektable medier? Åbenbart ikke. Nej, det er lettere at ignorere sure opstød fra små ubetydelige borgere, bare de betaler deres abonnement. Det er de store og betydningsfulde beslutningstagere i samfundet, medierne skal please. De, der bevilliger dem de store tilskudssummer.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Randers

Politiet går ind i sag om trusler mod initiativtager til demonstration: - Det tager vi alvorligt, det kan jo være et angreb på Grundloven

Annonce