Annonce
Randers

Fakta på Hadsundvej erstattes af nybygget Coop 365-butik

Fakta på Hadsundvej 83 er revet ned for at give plads til opførelse af en Coop 365-butik, der bliver knap fire gange så stor og får væsentlig flere friske varer end den gamle Fakta. Det forventes, at Coop 365 på Hadsundvej er klar til at åbne i marts 2021. Foto: Frank Pedersen
Coop bygger et nyt fremtidens supermarked. Coop 365, på Hadsundvej-grund. Et supermarked der får et knap fire gange så stort butikslokale som den Fakta, der lå der før samt et væsentligt større udvalg af friske varer.
Annonce

Randers: Fornyelig blev Fakta på Hadsundvej 83 revet ned. På grunden er Coop nu ved at bygge en ny og væsentlig større butik. Den gamle butik var på 350 kvadratmeter, mens den nye får et butiksareal på 1100 kvadratmeter.

Det er dog ikke kun på størrelsen, at kunderne vil kunne mærke en forskel på den gamle og nye butik.

- Det bliver en helt anden oplevelse for kunderne, da det bliver en butik med et større udvalg af friske varer som eksempelvis frugt og grønt, brød samt kødpålæg, siger Jens Juul Nielsen, informationsdirektør i Coop.

Annonce

Åbner som en Coop 365-butik

Den nye butik skal efter planen være klar til åbning i marts 2021 og Jens Juul Nielsen siger, at det ikke er sikkert, at det bliver som en Fakta-butik.

- I uge 37 påbegynder Coop en test af det, vi kalder fremtidens supermarked under navnet Coop 365. Testen omfatter en række nye butikker og går det som forventet, er det ambitionen, at butikken på Hadsundvej skal åbne som en Coop 365-butik, siger han.

Jens Juul Nielsen fortæller, at i forhold til de nuværende Fakta lavprissupermarkeder, vil Coop 365-butikkerne være karakteriseret ved at have et væsentligt større udvalg af varer.

- Tanken med den nye type butikker er, at man her kan handle færdig 365 dage om året. På den måde vil Coop 365-butikkerne være markant anderledes end man hidtil har set i den gamle Fakta, siger han.

Jens Juul Nielsen fortæller, at planerne vedrørende Hadsundvej rækker længere tilbage end initiativet til Coop 365-butikkerne.

- Uanset om Coop 365 var kommet eller ej, så var der blevet bygget en ny og større butik der, for det er et sted med en god beliggenhed og et godt kundeunderlag, siger han.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Randers

50-årig kørte uden kørekort

Danmark

Overlæge: Jeg har aldrig set en så langvarigt kritisk syg patient på intensiv som Flemming

Annonce