Annonce
Erhverv

Falck i Region Midtjylland får ny direktør

- Jeg glæder mig til at komme i gang hos Falck, som både har en imponerende historie, men også er i rivende udvikling både som forretning og i forhold til innovation af sundhedsydelserne, siger Dennis Abildgaard Jørgensen. PR-foto
Annonce

MIDTJYLLAND: Falck har fundet en ny regionsdirektør til ambulanceforretningen i Region Midtjylland.

Det bliver Dennis Abildgaard Jørgensen, der senest kommer fra servicevirksomheden Coor i Aarhus, hvor han har været både udviklingschef, kontraktchef og driftschef.

- Vi har ledt efter én, der kunne bevare vores høje service over for patienter og kunder, øge vores kommercielle mindset og have et skarpt øje på kontrakter. Det har vi fået med Dennis Abildgaard, siger Jørgen Mieritz, direktør for Falck Ambulance i Danmark, i en pressemeddelelse.

Dennis Abildgaard Jørgensen har en baggrund fra Handelshøjskolen, Aarhus Universitet og har arbejdet i revisionsvirksomheden Deloitte inden sine 11 år hos Coor. Han ser frem til de kommende udfordringer, der ikke mindst byder på det kommende ambulanceudbud i Region Midtjylland.

- Jeg har arbejdet med store kontrakter med både offentlige og private organisationer igennem mange år, og den erfaring kan jeg tage med til Falck, siger Dennis Abildgaard Jørgensen, der tiltræder i sin nye stilling 1. december.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce