Annonce
Syddjurs

Skød sig selv i foden under natlig mårhundemission: Jæger fik alle sine våben beslaglagt

Politiet opdagede den 30-åriges bil og tilkaldte forstærkning, fordi han havde et jagtgevær ved siden af sig. Genrefoto: Mads Dalegaard
Annonce

Ryomgård: En patrulje fra Østjyllands Politi besluttede sig natten til tirsdag klokken 1.48 at undersøge en bil nærmere, som holdt stille på Korupskovvej i Ryomgård.

Bilen holdt med tænding på, og bag rattet sad en mand og sov. Ved siden af ham stod et jagtgevær, og det fik betjentene til at tilkalde forstærkning.

Da manden bag rattet pludselig vågnede op, stod betjentene klar og råbte til ham, at han skulle komme ud af bilen. Det efterkom den noget overraskede mand, som straks blev lagt i håndjern. Føreren var en 30-årig mand, som fortalte, at han var på vej ud for at skyde mårhunde. Undervejs var han blevet træt og faldet i søvn i bilen, lød forklaringen. Manden har tilladelse til at bære våben i forbindelse med jagt, men da en alkometertest viste, at han var beruset, besluttede politiet at beslaglægge alle hans jagtvåben, mens det bliver vurderet, om han må beholde dem. Derudover blev han også sigtet for spritkørsel.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce