Annonce
Randers

Familie havde gæster til middag og fik underholdning til maden: Der landede lige fire storke udenfor

Fire storke spankulerede som eksklusiv underholdning for Susanne Nørgards middagsselskab fredag aften mellem Jennum og Hadsundvej. Privatfoto
- Vi troede ikke vores egne øjne. Vi er lige flyttet hertil fra byen og skulle have nogle venner på besøg for første gang, som havde joket med, om ikke der var kedeligt så langt ude på landet, lyder det fra Susanne Nørgaard. For hvor mange oplever lige at se fire storke gå rundt udenfor?

Jennum: Efter at have boet mange år i Randers er Susanne Nørgaard og hendes familie lige flyttet til en ejendom mellem Jennum og Hadsundvej. Fredag aften fik de venner på besøg til middag for første gang, og de venner havde joket lidt med, om der mon ikke blev for kedeligt for Susanne Nørgaard og hendes mand "så langt ude på landet"?

Men så blev der serveret underholdning, man skal lede længe efter:

- Først var der en flyver, der lavede flyveopvisning. Fløj i loop, steg opad, lod sig falde og fløj på hovedet. Det kiggede vi lidt på, det var sjovt at se. Men så sagde en af gæsterne pludselig: Der går fire storke ude på marken. Det troede jeg først ikke på, griner Susanne Nørgaard.

Annonce

Men den var god nok. Fire storke på én gang ude på marken lige uden for huset.

- Ej altså, vi var helt oppe at køre. Det er vi sådan set stadig væk. De fire storke spankulerede bare rundt på marken udenfor. De er sådan nogle fascinerende fugle, sådan lidt forhistorisk-agtige at se på. Vi turde først slet ikke bevæge os, men de var der cirka i en halv time, og til sidst begyndte vi jo at finde telefonerne frem, så vi kunne tage billeder af dem. Jeg sneg mig ud til en mur, hvor jeg nærmest kravlede frem for ikke at forstyrre dem. Men der var de begyndt at gå væk fra os, hen over marken, siger Susanne Nørgaard.

Vild oplevelse

- Da de fire storke nærmede sig markskellet til den tilstødende mark, stod de stille, og det så ud til, at de tænkte sig lidt om, og så fløj de. Det så først ud til, at de ville flyve tilbage mod os, men så ændrede de retning og fløj ind mod Randers. Det var en vild oplevelse. Vi blev da også enige om at skrive til amtsavisen, lyder det fra Susanne Nørgaard, der har kigget efter fuglene flere gange siden fredag aften.

- Men de er desværre ikke dukket op igen. Det måtte de ellers gerne, for det var virkelig et flot syn, siger hun.

Og det er ikke ret mange mennesker, der får sådan en oplevelse i livet: At se fire vilde storke på én gang i den danske natur.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Sport For abonnenter

Husker du 'Lunte' Leif? Sådan endte en lasket seriespiller fra Fjordbakken med at blive et rekordsalg fra Freja til Brøndby

Randers

Skolens legeplads fyldt med glasskår: Skoleleder appellerer til forældre om at tage en snak med de unge

Sport For abonnenter

Kommentar: Der er ingen vej udenom - Uefa eller Hjulmand taler usandt

Randers FC For abonnenter

Thomasbergs ønsker til transfermarkedet: - Det er naturligt, at vi kigger på emner til den del af banen

Annonce