Annonce
Randers

Familieforetagende er fast julehjælper: Så længe vi kan, så gør vi det

PL Overfladebehandling har doneret 5000 kroner til Randers Julehjælp. Her ses virksomhedsejer Per Laursen (th) og dennes søn Michael Laursen, som sammen udgør teamet i virksomheden. Foto: Annelene Petersen
PL Overfladebehandling i Albæk hører til blandt de faste donorer til Randers Julehjælp. I år har virksomheden, der består af far og søn, doneret 5000 kroner til det gode formål.
Annonce

Randers: Når Randers Julehjælp år efter år rykker ud for at samle penge ind, der skal være med til at sprede julestemning blandt udsatte børnefamilier i byen, er PL Overfladebehandling blandt de første til at spæde i kassen.

I år har firmaet doneret 5000 kroner i den gode sags tjeneste.

- Så længe det går godt i PL, så vil vi også gerne donere lidt til det gode formål, siger virksomhedens ejer, Per Laursen, der på egen krop har prøvet at være barn i en familie, hvor der ikke var så meget at rutte med.


Så længe det går godt i PL, så vil vi også gerne donere lidt til det gode formål.

Per Laursen, virksomhedsejer


- Derfor kan jeg sagtens unde de børn at få de oplevelser og gaver, der følger med julehjælpen. Jeg har selv følt det samme, som de gør uden julehjælp, men i gamle dage var julehjælp bare ikke noget, man gjorde i, siger han.

Randers Julehjælp 2020

 • Randers Julehjælp er en indsamling arrangeret af Randers Amtsavis i samarbejde med Lions Club Randers Gudenaa.
 • Indsamlingen hjælper humanitære organisationer og foreninger med at sikre en god jul i randrusianske børnefamilier, hvis økonomiske midler er små.
 • 13 organisationer, foreninger og grupper får del i Randers Julehjælp 2020: Aktivitetsforeningen Jennumparken, Børnenes Kontor, Dansk Folkehjælp, Frelsens Hær, Giv Julen Mening, Juleteamet Randers og Omegn, Kirkens Korshær, Kirkernes Familiehjælp, Mødrehjælpen, Randers Menighedsplejes Legatfond, Red Barnet, Venligboerne Langå, Venligboerne Randers.
 • Bidrag kan indbetales på følgende konto i Sparekassen Kronjylland: Reg.nr. 6187 kontonr. 0012387105 eller via Mobilepay på nr. 84319. Skriv navn og telefonnummer i meddelelsesfeltet.
 • Man er også velkommen til at komme forbi Randers Amtsavis' reception med et bidrag. Der er normalt åbent alle hverdage mellem klokken 10 og 14.
 • Redaktionen skriver om bidragydere, store som små, men ikke nødvendigvis alle. Hver dag bringes en oversigt over bidrag fra virksomheder og foreninger på over 5000 kroner.
 • Indsamlingsperioden er 15. november til 13. december.
Annonce

Renser tag og fliser

PL Overfladebehandling, der har hjemme i Albæk uden for Randers, blev stiftet af Per Laursen tilbage i 2004.

I de seneste 16 år har han tilbudt sine kunder, der kommer fra hele Kronjylland og på Djursland, en bred palet af forskellige typer af overfladebehandling og vedligehold. Herunder blandt andet rensning og maling af tag, mos- og algebehandling, isolering med papiruld samt kundernes klare favorit – nemlig fliserens med efterfølgende imprægnering.

- Vi har selvfølgelig virksomheder blandt vores kunder, men det er primært de private kunder, der tager vores tid, siger Per Laursen, der i de seneste tre års tid har haft selskab af sin søn Michael Laursen, som også er ansat i virksomheden.

Donationer til Randers Julehjælp 2020

Hver dag bringer vi en oversigt over de bidragsydere, der giver 5000 kroner eller mere til Randers Julehjælp.

Lions Club Randers Gudenaa: 20.000 kr.

Kaj og Annbritt Porup: 10.000 kr.

Krista Ølgod og John Sørensen: 5.000 kr.

Centerforeningen Randers Storcenter: 10.000 kr.

Rikke Koch Jensen: 16.000 kr.

PL Overfladebehandling: 5.000 kr.

Dermed er familieforetagendets fremtid også sikret, når engang farmand bliver træt af at gå på arbejde hver dag.

- Der skulle dælme gerne gå mange år, før vi når dertil. Jeg har ikke planer om at gå på pension. Jeg bliver ved, til jeg skal bæres ud, det må du godt skrive, fastslår 61-årige Per Laursen med et grin.

Køb af julemærke

 • Lions Club Randers Gudenaa lader igen i år indtægterne fra salget af årets digitale julemærke indgå i Randers Julehjælp.
 • Motivet for årets mærke er genforeningsmonumentet ”Moder og barn”, der siden 1927 har stået i Vestparken til minde om genforeningen 1920.
 • Ved køb af det digitale julemærke får man retten til at bruge det i alle mails resten af året.

Sådan køber du julemærket: Private skal sende 100 kr. og virksomheder 200 kr. til følgende konto i Sparekassen Kronjylland: Reg.nr. 6187 kontonr. 0012387105 eller via Mobilepay på nr. 84319.

 • Skriv mail-adresse i meddelelsesfeltet.
 • Indenfor to dage vil du pr. mail modtage en billedfil med årets flotte julemærke, der kan klikkes ind i en mail eller bruges som en del af mailprogrammets signatur. En detaljeret, men let forståelig brugsanvisning om, hvordan man skal gøre, vil følge med billedfilen.
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Coronavirus

Live:  Falck lukker sine lyntestcentre fra februar

Annonce