Annonce
Randers

Familiehuset byder sig til med et hvil

Familiehuset har åbent fra klokken 10 til 17.30 i hverdagene og 10 til 14 om lørdagen. Pressebillede

Randers: Familiehuset, Gråbrødrestræde 10 i Randers, er et oplagt sted at hvile benene efter en tur gennem Randers City. Her kan børnene løbe rundt og lege uden at forstyrre andre.

Samlingsstedet har en god betydning for mødre, hvilket mor og bruger af Familiehuset, Pernille Skjøth, er enig i. Hun benytter familiehuset tit, når hun er i byen med sit barn:

- Det er rigtig dejligt, at man kan komme ind og have sit barn her. Hvor man samtidig kan bestille fra Café Blicher og få leveret over til Familiehuset. Det er dejligt, at man ikke skal skynde sig hjem for at lave mad til sit barn, men at der er mulighed for det i Familiehuset, siger hun i en pressemeddelelse fra Familiehuset.

Julie Nielsen, som har taget initiativet til Familiehuset, har skabt et sted for mødre og deres børn. Der er plads til leg for børnene, samtaler mellem mødre, samtidig med at man stadig er en del af børnenes leg.

Familiehuset har åbent fra klokken 10 til 17.30 i hverdagene og 10 til 14 om lørdagen og er et nonprofit samlingssted, der samarbejder med Randers City Forening.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce