Annonce
Randers

Familiehygge og præmier: Test din viden om livet i din by

Kronprinsesse Mary og kronprins Frederik leverede med Kronprinsparrets Priser på Musik- & Teaterhuset Værket et af højdepunkterne i den kronjyske hovedstad i det år, som hele Randers nu skal quizze om. Foto: Henning Bagger/Ritzau Scanpix
Randers Amtsavis serverer gratis aftenhygge for hele familien og sætter fine præmier på spil i Den Store Randersquiz.

Randers: For avislæsere og andre, der savner anden aftenunderholdning end endeløse serier og coronanyheder på TV, serverer Randers Amtsavis tre torsdage i marts en ny lokal quiz, der genopfrisker livet i Randers det seneste år og rummer glædelige gensyn med gode grin i den kronjyske hovedstad i året, der gik.

Husker du, da regn, regn og atter regn satte Kronjylland i vand i den vådeste vinter i mands minde? Da byggeriet af luksuslejligheder og hotel på Kongens Ege gik i hårdknude? Da driftige randrusianere åbnede streetfood med festligt fyrværkeri på Randers Havn? Da coronapandemien lukkede Randers og resten af verden?

Hvis svaret er ja, så er det oplagt, at du quizzer med i Den Store Randersquiz om 2020. Det er ikke nødvendigt at være abonnent, alle kan deltage, det er gratis at deltage, og alle bliver hjulpet godt i gang på amtsavisen.dk og kahoot.it.

Tilmelding sker på avisfordele.dk, og deltagere skal på quiz-aftenerne sidde parat med pc og smartphone samt kaffe på kanden og højt humør.

Den Store Randersquiz

Tid: Torsdag 4. marts, 11. marts og 18. marts klokken 19.30

Sted: amtsavisen.dk

Tilmelding: avisfordele.dk

Pris: Gratis

Præmier: Digitale avisabonnementer og billetter

Genre: Virtuelt læsermøde

Der er avisabonnementer og koncertbilletter på højkant, så de heldige af quizzens deltagere kan supplere quiz-oplevelsen med nyheder på amtsavisen.dk samt Abba-show, Poul Krebs-koncert og The Bodyguard på Musik- & Teaterhuset Værket i Randers.

Annonce

Genoplivning

Den Store Randersquiz er en genoplivning af de populære læsermøder, Randers Amtsavis havde, før coronapandemiens forsamlingsloft satte en stopper for den slags.

- Vi savner at møde vores læsere, og derfor introducerer vi nu virtuelle læsermøder, først i form af en quiz om Randers, senere i form af møder om alverdens andre emner. Kun vores og læsernes fantasi sætter grænser, siger Maja Brandstrup Andersen, der er vært på Den Store Randersquiz.

Tidligere har Randers Amtsavis holdt vælgermøder omkring en pølsevogn og læsermøder i superligaspillernes omklædningsrum på stadion. Avisen har holdt rundvisninger på Hotel Randers og Fårup Betonindustri og bragt læserne sammen med avisens rytmiske musikanmelder i Turbinen på Værket. Avisen har også vist læserne rundt i det nye mediehus på øverste etage af SCS-Huset på havnen i Randers og fortalt og forklaret om prioriteringer og planer for fremtiden. Fra øverste etage har avisen også vist læserne det betagende julelys i lysets by og serveret kaffe og morgenbrød dertil.

- Samfundets værste sundhedskrise i årtier bremsede i marts sidste år den lange række af gode og givende møder mellem os og vores læsere, desværre, men nu må vi videre, vi kan ikke vente længere. Den Store Randersquiz bliver startskuddet, siger Maja Brandstrup Andersen.

Den Store Randersquiz bygger på det årsmagasin, som journalist Per Meldgaard på Randers Amtsavis hvert år skriver om Randers.


Vi savner at møde vores læsere, og derfor introducerer vi nu virtuelle læsermøder, først i form af en quiz om Randers.

Maja Brandstrup Andersen, Randers Amtsavis


Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Randers For abonnenter

Vækket af naboen: - Frygten bliver siddende efter brand i underboens lejlighed

Annonce