Annonce
Randers

Familien Damholdt Hyldal er udvalgt som VIP-kunder i Bilka Randers: 'Mega fedt!'

Camilla og Morten Damholdt Hyldal og deres børn - 11-årige Marcus, 10-årige Mattie og tre-årige Maica - får mulighed for at handle ind i Bilka Randers dagen før, varehuset åbner for alle andre kunder. Pressebillede

Familien Damholdt Hyldal bliver de første kunder i det nye varehus i storcentret.

Randers: Bilka Randers slår som bekendt dørene op for alle kunder fredag i næste uge, 3. august. men én familie får dog fornøjelsen af at se nærmere på det nye varehus allerede dagen før. Familien er fundet ved en konkurrence på Facebook, og det bliver Damholdt Hyldal fra Mejlby ved Spentrup.

De fem medlemmer i familien, Camilla, Morten, Marcus, Mattie og Maica, vil allerede torsdag morgen, 2. august kl. 8.30, blive modtaget som særlige VIP-kunder i varehuset.

Allerede ved ankomsten på P-pladsen ved storcentret begynder "festen" for de fem. De vil blive anvist en særlig VIP-bås, hvor de kan parkere deres bil. Bilkas maskot Billie og varehuschef Jan Møller vil tage mod familien og føre dem op ad den røde løber ved indgangspartiet. For at ingen skal være i tvivl om, hvem de er, vil Camilla, Morten, Marcus, Mattie og Maica Damholdt Hyldal få særlige VIP-skilte om halsen, ligesom de vil blive budt velkommen med et personligt velkomstskilt ved indgangen.

Mega fedt

- Det er mega fedt at få mulighed for at blive de første kunder i Bilka Randers, konstaterer en tydeligvis glad Camilla Damholdt Hyldal.

Når familien har fået serveret morgenmad ved indgangen, vil der stå to-tre pyntede kundevogne klar, som de kan bruge til at samle varer i under turen rundt i det nye varehus. De får også et gavekort på 1000 kroner til at bruge under besøget. Medarbejderne vil flage ved indgangen, når familien kommer ind, og stå klar med gode råd og vejledning i de forskellige afdelinger, ligesom familien vil blive budt på smagsprøver på frugt, snacks, kiks og forskellige specialiteter.

- Vi har normalt svært ved at begrænse os, når vi handler i Bilka, så gavekortet på de 1000 kroner rækker nok ikke helt, fortæller Camilla Damholdt Hyldal, og oplyser, at familien er vant til at handle i Bilka.

- Vi tager ofte til Bilka i Tilst for at handle. Der har vi altid handlet. Bilka har jo alting, ikke bare dagligvarer. Der plejer altid at ryge mere med i vognen, når vi er i Bilka. Måske skal vi have en ny printer eller fjernsyn. Nu må vi se, hvad de har på tilbud på det tidspunkt, fortæller Camilla Damholdt Hyldal.

En tur back-stage

Imodsætning til, når familien har været på indkøbstur i Bilka i Tilst, vil de under VIP-turen også få en kort rundvisning back-stage ind i produktionsområderne, så de kan se, hvordan det hele foregår i bageriet, slagter-afdelingen, deli'en og på lageret.

Når familien har fået fyldt deres vogne, vil en hjælper stå klar ved kasselinjen til at lægge familiens varer på båndet, pakke dem i poser og hjælpe dem helt ud i bilen med varerne. Familien skal ikke selv røre en finger.

Varehuschef Jan Møller forventer, at familien Damholdt Hyldal sagtens kan bruge hele formiddagen på VIP-indkøbet, og derfor får familien, når de er færdige med at handle, et gavekort til Carl's Jr., så frokosten også er sikret, når maskotten Billie har sagt farvel til Marcus, Mattie og Maica.

Annonce
Forsiden netop nu
Randers FC For abonnenter

Mathias Nielsen analyserer Horsens: De står for det samme som altid

Annonce