Annonce
Randers

Familieprojekt: Mor og tre sønner åbner pizzeria

Jette Senekær Davidsen har åbnet pizzariaet Milado på adressen Udbyhøjvej 3A. Milado er opkaldt efter hendes datter Milla på fem år.Foto: Frank Pedersen
Jette Senekær Davidsen har sammen med sine tre sønner åbnet pizzeriaet Milado på adressen Udbyhøjvej 3A.
Annonce

Randers: Jette Senekær Davidsen har åbnet pizzeriaet Milado på adressen Udbyhøjvej 3A.

Milado er et familiedreven pizzeria, hvor personalet indtil videre - udover Jette Senekær Davidsen selv - består af hendes tre sønner: Janik, Sean og Dian på henholdsvis 17, 16 og 14 år

Annonce

Kvinde i en mandeverden

Jette Senekær Davidsen fortæller, at årsagen til, at hun besluttede sig for at åbne Milado hovedsagelig var, at den ældste søn, Janik, havde svært ved at finde et arbejde.

Jette Senekær Davidsens tre sønner arbejder alle i hendes nye pizzaria Milado. Den ældste søn, Janik, har tidligere arbejdet i et pizzaria og han giver nu sine erfaringer videre til de øvrige familiemedlemmer. Foto: Frank Pedersen

- Janik har tidligere arbejdet i et pizzeria, derfor var det et pizzeria, jeg valgte at åbne, så han kunne gøre brug af sin erfaring, siger Jette Senekær Davidsen, der selv har arbejdet som social- og sundhedsassistent på flere plejehjem i Randers, indtil en arbejdsskade for et par år siden satte en stopper for den karriere.

- Og så vil jeg gerne vise, at det godt kan lade sig gøre som kvinde at være ejer af et pizzeria, selv om man nok må sige, at det er en mandeverden, tilføjer hun med et smil.

Annonce

Opkaldt efter datter

Om navnet Milado fortæller Jette Senekær Davidsen, at det er inspireret af hendes datter, Milla, på fem år.

- Først havde jeg tænkte, det skulle hedde Smilas, men det blev til Milado, fordi det lyder mere italiensk, siger hun.

Selv om Udbyhøjvej er i udkanten af centrum, tror Jette Senekær Davidsen ikke det bliver et problem i forhold til at få kunder.

- Der bor jo mange i lejligheder i nærområdet, så planen er, at vi skal være det lokale pizzeria, siger hun.

Annonce

En banche med svindel og hvidvask

Det er første gang at Jette Senekær Davidsen kaster sig ud det at være selvstændig, og selv om hun har valgt at gøre det, mens samfundet stadig er påvirket af coronaen, er det ikke der, den største udfordring har været i opstarten.

- Det sværeste har været at finde en bank, der ville lade mig åbne en forretningskonto til Milado. Flere af de banker jeg har været i kontakt med, har givet udtryk for, at de opfatter pizzeriaer som en branche, hvor der mange tilfælde af svindel og hvidvask af penge, fortæller Jette Senekær Davidsen, der først lykkedes at få en bank med på sin forretningsplan en uge før åbningsdagen, tirsdag i sidste uge.

- På en måde var jeg lidt overrasket over, at det forholder sig sådan og alt det, jeg har skullet fremlægge. Jeg har da også været nødt til at skifte bank, fordi min gamle ikke ville være med, fortsætter hun.

Annonce

Populære pizzaer på menukortet

I Milado pizzaria kan man få de mest populære variationer af pizza. En decideret Milado-special venter Jette Senekær Davidsen med at sætte på menukortet til senere på året.

Hos Milado kan man spise sin pizza på stedet. Det er også muligt at få takeaway og få sin pizza bragt ud.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Randers

Cyklist kørt ned af svingende bil

Randers

Frank Nørgaard kalder institutioners 'nej tak' til pixi-evangelier for en knægtelse af kristendommen: - Endnu et knæfald for islam

Danmark

Professor om coronavacciner: Den fulde effekt kommer først i sidste halvdel af 2021

Annonce