Annonce
Østjylland

Fandt 2 hvalpe i grøften: Hundemor havde gnavet sig fri af indhegning

Det er hårdt sådan at være på udflugt med mor, når man kun er otte uger gammel. Især når mor stikker af. Foto: Østjyllands Politi

Politiet frygtede, to hundehvalpe var blevet efterladt i en grøft. Hvalpene blev fundet tidligt fredag morgen ved Fulden.

AARHUS: Det er en solstrålehistorie, Østjyllands Politi har postet på Twitter. Så meget kan vi godt røbe.

Fredag morgen blev to hundehvalpe indleveret til politiet i Aarhus af en mand, der havde fundet dem i en grøft ved Fulden, da han var på vej på arbejde.

- Han tror egentligt, det er to krager, der ligger i grøften. Men da han kommer nærmere, kan han godt se, at de ikke flyver nogen vegne, fortæller vicepolitiinspektør Martin Rasmussen fra Østjyllands Politi.

Manden standser sin bil og ser, at det er to små hundehvalpe, som han tager med i bilen og indleverer til politiet i Aarhus.

- Vi kan ikke umiddelbart finde nogen chipmærkning på dem, siger Martin Rasmussen.

Annonce

Derfor frygter man hos politiet, at de to hundehvalpe er blevet efterladt hjælpeløse i grøften.

Falck bliver tilkaldt, og de to sorte hvalpe bliver kørt til Dansk Dyreværn Aarhus i Tingskoven i Tranbjerg.

Her har man bedre udstyr end hos politiet, så her finder man rent faktisk chipmærkning på hundene. Derfor er alt også endt lykkeligt. Hvalpene er forenenet med hundemor og familie.

- Det viser sig, at hundemor har gnavet sig fri af en indhegning, og har taget tre hvalpe med sig. Og hvorfor de to hvalpe så lige ender alene i grøften ved Fulden, det er jo ikke til at vide, siger vicepolitiinspektøren.

Hvalpene er otte uger gamle og af blandet race.

Annonce
Forsiden netop nu
Annonce