Annonce
Fodbold

Farvel til den gamle garde: U19-spillere skal holde Vorup i Jyllandsserien

De blå fra Ulvehøj har gennemført et generationsskifte henover vinteren. Arkivfoto: Annelene Petersen
Flere bærende spillere på Ulvehøj har droslet karrieren ned. Det betyder, at der er hele syv U19-spillere i førsteholdstruppen. På lørdag indleder holdet foråret i Jyllandsserie 2 på udebane mod Løgstør.

Vorup: Når førsteholdet i Vorup FB på lørdag indleder foråret i Jyllandsserie 2 på udebane mod Løgstør, bliver det en stor test for en ny generation af spillere på Ulvehøj.

Henover vinteren har bærende navne som Kian Christensen, Kim Vejrum, Kasper Werge og Michael Lehm valgt at drosle ned, og i stedet stiller Vorup med en trup, der tæller hele syv U19-spillere.

I spidsen for det projekt står Michael Hansen, som har taget over som træner efter brødrene Mads og Jan Iversen. Michael Hansen har selv en fortid som spiller i Vorup og for Silkeborg IF i Superligaen.

Han har et indgående kendskab til de unge spillere, fordi han har været træner i Vorups ungdomsafdeling siden 2004.

- Det er selvfølgelig en fordel, at jeg har arbejdet med de unge spillere og kender dem. Men nu skal de vise, om de kan tage skridtet op på det her niveau. Det er et utrolig ungt hold, vi har, men vi har også rutinerede kræfter som Jonas Mogensen, Mads Ammitsbøll og Peter Skjøtt. Så jeg er rimelig fortrøstningsfuld, siger Michael Hansen.

Uden anføreren

I træningskampene har Vorup vundet over Randers Freja, Fuglebakken og Vivild, spillet uafgjort mod Horsens og tabt til Helsted.

- Generelt har det set fint ud. Der har været perioder, hvor vi har spillet fantastisk, og i andre perioder er vi gået ned i kadence. Det har været lidt svingende, men sådan vil det være med et ungt hold, siger Michael Hansen.

Udfordringen op til forårspremieren på lørdag er, at en del spillere lige nu slider med skader. Værst ser det ud for anfører Christoffer Kragh, der er ramt af en hjernerystelse. Han ville dog under alle omstændigheder have været ude af den første kamp på grund af karantæne.

- Men det skal ikke lyde som en tudebutik. Vi skal nok komme til at stille med 14 gode spillere i kampene. I foråret er der kun nedrykning på spil i den her række, og det skal vi selvfølgelig undgå. Vi skal se, om vi kan slutte blandt de tre øverste i rækken, siger Michael Hansen.

Eneste tilgang udefra til Vorup er Sean Andersen, der tidligere har spillet i klubben. Han er kommet til fra Randers Freja.

Annonce
Forsiden netop nu
Randers HK For abonnenter

Agesen fra Gråkjær Arena: Gode hold vinder også på dage under niveau

Annonce