Annonce
Erhverv

Fastfood-boom i nordbyen: KFC og Burger King vil slå sig ned på Mariagervej

Både en Burger King og en Kentucky Fried Chicken kan være på vej til nordbyen. Hvis ellers lokalpolitikerne siger ja til ønsket. Arkivfoto: Ritzau Scanpix/Iris
Hvis lokalpolitikerne siger ja til projektet, vil de to restauranter kunne stå klar i 2020.

Randers: Der er muligvis godt nyt på vej til Randers-borgere, der gerne vil have stillet sulten i en fart. Især hvis man er til enten flammegrillede burgere eller friteret kylling. Kommunen har nemlig modtaget en ansøgning fra en svensk virksomhed, der ønsker at etablere både en Burger King og en Kentucky Fried Chicken i byen.

Planen er, at de to fastfood-restauranter skal placeres på Mariagervej ved siden af den nuværende Netto, som dog teknisk set ligger på Hvedevej. Området er tidligere blevet anvendt til erhvervsformål i form af Damm’s Forlagsbogbinderi. Ansøgningen indebærer desuden et ønske om at etablere en vaskehal.

Udviklingsudvalget afviste tilbage i december et projekt for en fastfood-restaurant på Mariagervej med den begrundelse, at placeringen var uhensigtsmæssig. Den nye ansøgning om to restauranter vurderes dog af forvaltningen til at være mere velegnet, idet placeringen er i nærhed af eksisterende butikker og mulighederne for trafikafviklingen er gode.

Ansøgningen skal behandles af Udviklingsudvalget på et møde torsdag 28. marts. Næstformand i udvalget, Henning Jensen Nyhuus (S), oplyser til Amtsavisen, at man forud for mødet endnu ikke har drøftet sagen, og han kan derfor ikke vurdere, hvor sandsynligt det er, at ansøgningen bliver godkendt.

Svensk Butiksutveckling, der er firmaet bag ansøgningen, håber at kunne have de to restauranter klar inden for en relativt overskuelig periode, såfremt Udviklingsudvalget siger god for projektet.

- Det er svært at sige præcist, hvornår de står klar, men omkring halvandet år er nok ikke helt ved siden af.

- Vi synes, det er et spændende sted i Randers med en masse trafik og detailhandel, men maden er lidt blevet glemt i det område, fortæller Carsten Krebs, ejer af Svensk Butiksutveckling.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Randers FC For abonnenter

Randers FC-optakt: Navne, noter og bud på startopstilling mod Hobro

Østjylland For abonnenter

Beskyldes for totalt svigt: Notat rejser kras kritik af Trafikstyrelsen efter den aflyste letbaneåbning

Annonce