Annonce
Randers

Fastfood-cafe genåbner med sundhed på menukortet

Bestyrer Afrim Elshani (til højre) samt indehaver Gezim Elshani i Foodcorner, der genåbner torsdag 22. februar med sund fastfood på menuen - og gratis pitaer til de første 50 kunder tre dage i træk. Foto: Mathias Fredslund Hansen

Gratis mad til de første kunder - friske salater, pita kebab, tapas og hjemmelavede specialiteter hos Foodcorner.

Randers: The Food Corner - på toppen af Østervold - har gennem årene tilbudt alskens former for fastfood fra mange nationaliteter. Cafeen har stået tom i en del måneder, men nu åbner den seneste indehaver Afrim Elshani spisestedet med et nyt koncept - nemlig sundhed og friske råvarer på spisekortet.

The Foodcorner ligger - som navnet antyder på et hjørne - nemlig hjørnet af Nørrestræde og Østervold - nedenfor Thors Bakke og arresten. Spisestedet genåbner på torsdag med det nye koncept, der blandt andet indebærer pita og kebab med over 20 forskellige salater og flere varianter af smørelse og dressinger, som kunderne valgfrit kan vælge til deres pita brød.

Udover de friske salater og kebab kan kunderne også se frem til frisk tapas med forskellige ingredienser som røget laks, tigerrejer, ost, pølser, salater, hjemmelavede dressinger, dadler, figner, brød m.m.

Man kan også vælge og vrage mellem hjemmelavede græske spcecialiteter og oliven, wraps, frisk pressede juicer, kaffe, te og kakao.

Annonce

Kendt med grønt-branchen

- Jeg synes simpelthen, der var kommet så mange pizzeriaer og fastfoodsteder med burgere og andet, så der måtte noget mere sundt på programmet i min café, siger Afrim Elshani, der åbner sin nyeindrettede café torsdag 22. februar. Cafeen vil have åbent fra klokken 11 til 20 alle dage undtagen søndag. På de tre første åbningsdage har han planer om at give gratis pitaer til de første 50 kunder hver dag.

Afrim Elshani, der stammer fra Kosovo men har boet i Danmark siden 1999, kan tilbyde friske grønsager og frugt, fordi han i forvejen har mere end et enkelt ben inden for i branchen. Han driver nemlig to andre virksomheder - den ene er en engros virksomhed på Industrivej i Randers, hvor han forhandler frugt en gros. Desuden har han en specialbutik i Risskov, der også sælger grønsager, friskpresset juice og færdiglavede salter.

- Det er klart en fordel, at jeg i forvejen er i branchen med frisk grønt og frugt. Så kan jeg købe stort ind og er vant til at lave de forskellige specialiteter og kan derfor sælge det til rimelige priser.

Maden fra The Food Corner kan både købes som takeaway eller indtages i cafeen, der får plads til 40 spisende gæster.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce