Annonce
Sport

Se højdepunkterne: Randers FC spiller uafgjort med FC Midtjylland og åbner guldkampen

FC Midtjylland formåede ikke at vinde hjemme over Randers, og dermed er guldkampen fortsat meget åben.

FC Midtjyllands klare ambitioner om guldmedaljer led et knæk, da den ambitiøse klub søndag spillede 1-1 mod de nykårede pokalvindere fra Randers.

Randers førte i store dele af kampen på MCH Arena i Herning, men til sidst lykkedes det for brasilianske Evander at sparke en udligning ind direkte på frispark.

FC Midtjylland kunne med en sejr have skabt afstand til Brøndby, men det lykkedes ikke. I stedet er forskellen nu to point, og det betyder, at Brøndby med en sejr over FC København senere søndag kan tage førstepladsen.

Til kampen manglede Randers det faste makkerpar i forsvaret, anfører Erik Marxen og Simon Piesinger, men det var altså tilsyneladende ikke noget større handicap for kronjyderne, der forsvarede på glimrende vis.

Spillet bølgede frem og tilbage i kampens indledning. Selv om Randers bare tre døgn før opgøret kunne fejre pokaltitlen, var der ingen tømmermænd at spore hos det blåklædte mandskab.

FCM manglede den fornødne tålmodighed på bolden og formåede derfor ikke at skabe det overtag, man kunne forvente af guldkandidaten.

Kort før pausen begik FCM-anfører Erik Sviatchenko et klodset straffespark, da han ramte angriberen Marvin Egho med sin albue. Vito Hammershøy-Mistrati sparkede den ind og bragte Randers foran.

FC Midtjyllands spillemæssige problemer fortsatte i anden halvleg.

Først til sidst formåede FCM at lægge et pres på Randers, og ti minutter før tid kom udligningen. Den brasilianske kreatør Evander sparkede den ind på et frispark.

Trods yderligere FCM-pres endte kampen 1-1.

/ritzau/

Alexander Scholz (FCM - 14) Superliga: FC Midtjylland - Randers FC søndag den 16 maj 2021 MCH Arena Herning.. (Foto: Claus Fisker/Ritzau Scanpix)
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Sport For abonnenter

Husker du 'Lunte' Leif? Sådan endte en lasket seriespiller fra Fjordbakken med at blive et rekordsalg fra Freja til Brøndby

Randers

Skolens legeplads fyldt med glasskår: Skoleleder appellerer til forældre om at tage en snak med de unge

Sport For abonnenter

Kommentar: Der er ingen vej udenom - Uefa eller Hjulmand taler usandt

Randers FC For abonnenter

Thomasbergs ønsker til transfermarkedet: - Det er naturligt, at vi kigger på emner til den del af banen

Annonce