Annonce
Østjylland

Fed Lørdag: Friheden klar med ekstrakoncert med tre danske rockikoner

Anne, Sanne og Lis spillede to udsolgte koncerter i Ceres Arena i maj. Foto: Axel Schütt
Tivoli Friheden har torsdag offentliggjort, at forlystelsesparken i september lægger scene til Anne, Sanne og Lis.

AARHUS: Tivoli Frihedens plan for Fed Fredag i 2019 lød på i alt 21 koncerter, men så fik forlystelsesparken et tilbud som parken ikke kunne takke nej til. Derfor har Tivoli Friheden netop offentliggjort endnu en koncert, som med garanti bliver noget af et tilløbsstykke.

Årets Fed Fredag nummer 22 bliver nemlig med Anne, Sanne og Lis, der byder på hits fra Anne Linnet Band såvel som hits fra Anne, Sanne og Lis’ egne numre.

Det fortæller Tivoli Friheden i en pressemeddelelse.

- Den unikke mulighed bød sig, og når tre så store musikalske personligheder – hver med deres fornemme karriere og hundredvis af hits står på scenen samtidig, så kan magien opstå. Og så har de tre kvinder jo hver især givet fantastiske koncerter her i Friheden, så vi synes, det var oplagt, at de også skulle stå i Friheden sammen – for allerførste gang, siger Tivoli Frihedens direktør, Henrik Ragborg Olesen.

Koncerten finder sted 14. september klokken 20. Men hov, vil mange nok sige. Man kan da ikke holde Fed Fredag på en lørdag. Men det er lige præcis, hvad Tivoli Friheden gør. Anne, Sanne og Lis kunne nemlig ikke om fredagen.

Derfor åbner Tivoli Friheden dørene til Fed Fredag på en lørdag.

Annonce
Fed Fredag udvider med en lørdag, når Anne, Sanne og Lis kommer forbi. Pressefoto

Alle gode gange tre

Anne Linnet, Sanne Salomonsen og Lis Sørensen har aldrig haft mangel på jobs, og selvom lysten har været der til at lave en fælles koncert for power-trioen, har det været svært at få arrangeret, da ingen af dem ønsker at skuffe deres trofaste fanskare.

Nu har de så gjort en indsats for, at det skal lykkes, og til september indtager de Friluftsscenen i Friheden, der bliver deres fjerde optræden i Aarhus i år. I maj gav trioen to koncerter i Ceres Arena, som vores begejstrede anmelder gav 5 stjerner, og i juli var de tre tilbage i Aarhus i forbindelse med årets Grøn-turné.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Danmark

Uforsvarlig medicinhåndtering og manglende journalføring: Indsattes patientsikkerhed er truet i flere fængsler og arresthuse

Randers HK For abonnenter

Randers HK-spillere ender med en pause på mere end fire måneder: Klubben er trukket i arbejdstøjet

Annonce