Annonce
Norddjurs

Fejl på Grenaa-bomme for anden weekend i træk: Letbanen kigger på det

Siden slut-april har Aarhus Letbane kørt fra Grenå. Men der har været flere problemer. Senest med det nye bomanlæg var "McDonald´s krydset". Foto: Annelene Petersen
Først gik bommene ikke ned, og så gik de ikke op. To weekender i træk har der været fejl på bommene ved "McDonalds-krydset" i Grenaa. Det får nu Letbanen til at undersøge, om der er sammenhæng.

Grenaa: I sidste weekend gik bommene ved det såkaldte McDonald's-kryds i Grenaa ikke ned. Tidligt søndag morgen i denne weekend var problemet så det modsatte. Bommene gik ikke op mellem fem og seks. Det skriver TV2 Østjylland.

De to forskellige hændelser på samme bomsæt hænger ifølge direktør i Letbanen, Michael Borre, ikke nødvendigvis sammen.

- Det er jo teknik, og det kan vi ikke altid regne med. Det kan sagtens være tilfældigt, nu hvor der er tale om to forskellige problemer, men fordi der er fejl på det samme anlæg to weekender i træk, kigger vi på problemet mandag morgen og tjekker op på, om der er en permanent fejl på anlægget, siger Michael Borre til TV2 Østjylland.

Grenåborgere er bekymret for, om der er styr på sikkerheden ved det netop udskiftede bomanlæg. Men direktøren slår fast, at letbaneføreren bliver informeret, når anlægget melder fejl. Til gengæld kan det ifølge direktøren være kritisk, hvis utålmodige billister begynder at zigzagge gennem bommene.

- Så kan det blive rigtig farligt, siger han til TV2 Østjylland.

Annonce
Forsiden netop nu
Randers

Beredskabet bad om politi-assistance til at dæmpe unge bilister: - De ræsede om ørerne på os

Annonce