Annonce
Randers

Fem år med vækst: Succesfuld smørrebrødsforretning flytter ind på Rådhustorvet

I uge 32 slår Special Smørrebrød dørene op til sin nye og større forretning på Rådhustorvet. Her ses indehaver Hanne Skifter Nørager (th) sammen med ejendomsmægler Sara Brüner fra EDC Erhverv Trio. Foto: Annelene Petersen
Der kommer nu nyt liv i Rådhustorvet 7, der tidligere har huset blandt andet Klostercaféen - også kendt som "Det lille rådhus" - samt Tanjas Deli.
Annonce

Randers: Siden Hanne Skifter Nørager i sommeren 2015 overtog den gamle forretning Special Smørrebrød er det kun gået én vej: Fremad.

- I de fem år, jeg har haft stedet, har jeg kun oplevet vækst, fortæller hun.

- Helt fra start har vi måned efter måned oplevet øget salg, og efter at vi for halvandet år siden begyndte at tilbyde frokostordning med varm mad til virksomheder, er det gået rigtig stærkt, fortsætter Hanne Skifter Nørager og tilføjer, at forretningen nu dagligt leverer varm frokost til cirka 100 personer.

Selv er hun ikke i tvivl om, hvad succesen skyldes:

- Den må skyldes kvaliteten af vores mad, og at vi er både stabile og fleksible. Vi siger aldrig nej til en stor ordre. Hvis der for eksempel er en, der vil bestille smørrebrød til en barnedåb en søndag, hvor vi normalt holder lukket, åbner vi køkkenet for kunden, forklarer hun.

Annonce

Plads til spisende

Med væksten er der også fulgt et behov for mere plads. Derfor rykker Special Smørrebrød i starten af august ud af lokalerne på Østervold og ind på Rådhustorvet 7 i de lokaler, der senest husede Tanjas Deli.

- Vi forventer at kunne åbne i de nye lokaler 3. august, fortæller Hanne Skifter Nørager, som glæder sig over de muligheder, flytningen fører med sig.

Først og fremmest får hun et større og bedre indrettet køkken, hvilket er tiltrængt med den fortsat stigende mængde mad, der skal leveres ud af huset.

- Vi har så meget mad ud af huset, at vi har svært ved at være i vores nuværende køkken. Det er simpelthen for lille, siger hun og tilføjer, at der også er en anden kæmpe fordel ved den nye adresse:

Hanne Skifter Nørager glæder sig til at slå dørene op på Rådhustorvet. Ikke mindst fordi det giver mulighed for, at hendes kunder kan sidde og nyde maden i forretningen. Foto: Annelene Petersen

- I de nye lokaler får vi også plads til lidt borde og stole, så kunderne kan sidde i forretningen og nyde maden, fortæller hun.

Annonce

Byens ældste hus

Smørrebrødsforretningen har lejet sig ind både på stueetagen og kælderen i den historiske bygning, som faktisk er byens ældste og blev opført helt tilbage i 1463.

I kælderen får hun lager, mens køkken, forretning og spisepladser vil være at finde på stueetagen.

Det er EDC Erhverv Trio, der har stået for at formidle udlejningen af lokalerne, som har stået tomme, siden Tanjas Deli forlod adressen i september 2017.

Ejendomsmægler Sara Brüner kunne tirsdag smække et "udlejet"-skilt op på facaden af Randers ældste hus. Til august flytter Special Smørrebrød nemlig ind på adressen. Foto: Annelene Petersen

Ifølge ejendomsmægler Sara Brüner har der dog været stor interesse for lejemålet:

- Vi har haft mange fremvisninger til nogle, som har haft en drøm om at starte en restauration. Desværre er der mange banker, der ikke er interesseret i at udlåne til den branche, og derfor var der mange, der blev bremset i drømmen, da de nåede til den økonomiske del, fortæller hun og tilføjer, at hun er glad for, at det nu er en erfaren spiller i branchen, der rykker ind og skaber nyt liv i den gamle klostercafé.

- Hanne har drevet forretning nogle år, og samtidig er Special Smørrebrød kendt af mange i byen, så jeg er sikker på, at hun nok skal få succes på sin nye adresse, fastslår ejendomsmægleren.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce