Annonce
Randers

Fem års fængsel: 60-årig mand havde narko for knap en million i fryseren

Arkivfoto: Vibeke Volder, Scanpix
Tip fra borgere koster en 60-årig mand en længerevarende tur bag tremmer, efter politiet fandt 2,9 kilo amfetamin i hans fryser og 12,3 kilo hash i en skuffe i hans hjem.

Randers: En 60-årig mand fik en dom på fem års fængsel, efter Østjyllands Politi en dag i marts måned uanmeldt kom på besøg i hans bolig. Politiet havde fået et tip om, at der var narko på stedet.

Og det viste sig at holde stik. Ved ransagningen fandt politiet hele 2,9 kilo amfetamin i mandens fryser og 12,3 kilo hash var gemt i en skuffe i lejligheden.

Den 60-årige erkendte i retten, at han havde haft til hensigt at sælge narkoen, og han ankede ikke dommen.

- Det er en betydelig mængde narko, som kunne have endt på gaden, og på den baggrund er jeg tilfreds med, at retten idømte den tiltalte mange års fængsel. På den måde afspejler straffens længde sagens alvor, siger senioranklager Jakob Beyer, Østjyllands Politi.

- Man kan sige, at når vi er oppe i de mængder, så slår det hårdt i retten. Og det skal det også. Der er jo en masse mennesker, der bliver jo berørt af sådan en narkohandel, siger Jakob Beyer.

Han oplyser endvidere, at den 60-årige mand ikke har en fortid med lignende kriminalitet.

En sådan mængde narko repræsenterer et ret anseligt beløb, hvis det blev solgt.

- Samlet set, altså både amfetaminen og hashen, vil på gadeplan kunne indbringe i omegnen af 935.000 kroner, siger leder af efterforskningsafdelingen i Randers, politikommissær Anders Schouby, Østjyllands Politi.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Randers For abonnenter

Brødebetynget dødsbilist i retten: Dårlig økonomi og problemer i familien førte til druk

Favrskov

Ny direktør i Favrskov

DEBAT

Opdateret: Kommentarfeltet under artikler virker igen

INFO: Vi har haft nogle tekniske problemer på vores hjemmeside, som har betydet, at det ikke har været muligt at debattere og skrive kommentarer under artiklerne. Problemet er nu løst. Vi beklager bøvlet og takker for tålmodigheden.

Randers

Foredrag om identitetstyveri

Randers FC For abonnenter

Speciel testkamp venter Randers FC: Sådan stiller de op fra start

Annonce