Annonce
112

Fem tyverier fra kirkens ejendomme: Politiet beder om hjælp fra borgere

Tyverierne for folkekirkelige ejendomme i Randers Kommune ligger næsten som perler på en snor nord for Randers. Samtidigt har der også været indbrud på Djursland: Foto: Google Maps
Den seneste uge har fire kirkelige ejendomme nord og vest for Randers, samt en på Djursland, haft ubudne gæster.

Randers: Østjyllands Politi har det forgangne døgn fået fem anmeldelser om indbrud i kirkebygninger. Gerningstidsrummet for indbruddene strækker sig over kortere og længere tid – fra få timer til flere dage - men de er alle blevet opdaget i løbet af torsdagen eller fredag morgen.

I Ålum var der indbrud i kirkekontoret, men umiddelbart blev intet stjålet. Ved Øster Bjerregrav Kirke blev et vindue brudt op i graverbygningen, hvor der blev stjålet noget værktøj. I et skur ved Lem Kirke var der også stjålet noget værktøj. Skuret var blevet brudt op.

I graverhuset i Harridslev Kirke blev der stjålet nogle kontanter.

Der blev ikke umiddelbart stjålet noget i Hvilsager på Djursland, hvor ukendte gerningsmænd brød ind i kapellet. Østjyllands Politi efterforsker forholdene nærmere og hører gerne fra borgere, der har oplysninger om tyverierne på telefon 114.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
DEBAT

Opdateret: Kommentarfeltet under artikler virker igen

INFO: Vi har haft nogle tekniske problemer på vores hjemmeside, som har betydet, at det ikke har været muligt at debattere og skrive kommentarer under artiklerne. Problemet er nu løst. Vi beklager bøvlet og takker for tålmodigheden.

Sport

Målrettet BMX-talent blev festens midtpunkt: - Surrealistisk at vinde Årets Sportsnavn

Annonce