Annonce
Fodbold

Femte kamp uden sejr: U19-talenter glider ned i tabellen

Randers Freja FC U19 er i store problemer i øjeblikket og er uden sejr i fem kampe, hvor holdet har lukket 11 mål ind. Arkivfoto: Mathias Fredslund Hansen
Randers Freja FC U19 har ikke vundet en eneste af forårets fem første kampe. Lørdag tabte de 1-4 til AB, som dermed sender kronjyderne ned på fjerdepladsen i U19-divisionen.

Det er tæt i toppen af U19-divisionen, hvor Randers Freja FC og AB inden weekendens kamp lå á point med hinanden.

Det fik københavnerne lavet om på, da de på to gange to effektive minutter satte randrusianerne til vægs 4-1 og smuttede forbi de lyseblå på tredjepladsen.

- Der er ikke nogen, der gør noget med vilje i forhold til de dumme ting i forsvarsspillet, men vi bar os lidt tosset ad, så forsvaret var hullet som en si. De kunne nærmest spille os tynde på, hvad tidspunkt det skulle være, siger Per Sørensen, cheftræner for Randers Freja FC.

På trods af et underkendt mål ved stillingen 0-0, og de to hurtige scoringer i streg fra hjemmeholdet, svarede kronjyderne stærkt igen i halvlegens sidste ti minutter.

- Vi kunne virkelig se noget af det niveau, som vi har præsteret tidligere, hvor det fungerede med at få spillet ud på siderne og få bolden ind i feltet til afslutninger. Det var også sådan, at Mikkel Dongsted reducerede. Det gav os en rigtig god fornemmelse og momentum, så det var en skam, at der lige var halvleg der, siger Per Sørensen.

Overtaget fortsatte lidt endnu efter pausen, hvor blandt andet Kasper Høgh og Mikkel Dongsted brændte et par store chancer, men så var det også slut.

AB fik styr på tropperne og lukkede gassen ud af den kronjyske ballon med to nye scoringer lige efter hinanden.

- I øjeblikket kan vi ikke rigtig score, så der skulle vi bare sætte en prop i, så det ikke blev til 5- eller 6-1. Det er jo i underkanten, når vi kun kan spille godkendt i 20 ud af 90 minutter, lyder det tørt fra Per Sørensen, der endnu ikke har kunnet fejre en sejr med drengene i forårets fem første kampe.

- Det bliver ikke nemmere. Overhovedet. Vi må arbejde med det, vi har vist vi kan, og så få skruet lidt på det, vi er knap så gode til. Vi skal til at se den bedste udgave af drengene i længere perioder af kampene, så der er noget mentalt at arbejde med.

U19, divisionen

AB - Randers Freja FC 4-1 (2-1)

1-0 (26.)

2-0 (28.)

2-1 (Mikkel Dongsted, 36.)

3-1 (75.)

4-1 (77.)

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Danmark

Uforsvarlig medicinhåndtering og manglende journalføring: Indsattes patientsikkerhed er truet i flere fængsler og arresthuse

Randers HK For abonnenter

Randers HK-spillere ender med en pause på mere end fire måneder: Klubben er trukket i arbejdstøjet

Annonce