Annonce
Sport

Femte tilgang: Randers Cimbria finder sidste amerikanske kort i svensk basket

Tyre Gathright fortsætter karrieren i Randers Cimbria. Den 23-årige amerikanske guard ses her i aktion for Norrköping i den bedste svenske basketliga. Foto: Norrköping Dolphins
Brantley Bynum og Jordan Brangers får selskab af Tyre Gathright, som bliver randrusianernes sidste amerikanske kort til den kommende sæson. Den 23-årige guard kommer til klubben fra Norrköping i den bedste svenske række.
Annonce

Randers: Randers Cimbria har fundet det sidste amerikanske kort til den kommende sæson.

23-årige Tyre Gathright har indgået en etårig aftale med randrusianerne, og han gør dermed landsmændene Brantley Bynum og Jordan Brangers selskab.


Vi har store forventninger til ham. Han kan score på mange forskellige måder. Det viste han også i Sverige i sidste sæson.

Mike Nielsen, forretningsfører Randers Cimbria


- Med ham, Chris (Nielsen, red) og Jordan (Brangers, red.) får vi en sammensætning af guards, der virkelig kan sætte nogle point på tavlen, fortæller forretningsfører i Randers Cimbria, Mike Nielsen, der har fundet frem til amerikaneren.

Den 193 centimeter høje guard spillede i sidste sæson for Norrköping Dolphins i den bedste svenske række, hvor han i 33 kampe snittede 14,7 point per kamp.

Blå bog

Navn: Tyre Gathright

Alder: 23 år.

Position: Guard.

Fysik: 193 centimeter og 86 kilo.

Nationalitet: Amerikaner.

Karriere: St. Augustine's College og Norrköping Dolphins i Sverige.

Udvalgte statistikker per kamp for sæsonen 2019-20 i Sverige: 23,3 minutter, 14,7 point, 2,46 rebounds, 0,79 assists.

Netop den del af spillet er han også udset til at levere i Randers Cimbria.

- Vi har store forventninger til ham. Han kan score på mange forskellige måder. Det viste han også i Sverige i sidste sæson, lyder det fra Mike Nielsen.

Annonce

Flere facetter

Ifølge Mike Nielsen er niveauet i den svenske liga sammenligneligt med niveauet i den danske, og i Cimbria-lejren føler de sig overbeviste om, at de har fået fingrene i en amerikaner, som kommer til at komplimentere holdets øvrige spillere godt.

- Han passer bare godt ind, fordi han kan flere facetter i spillet. Han skal både score og sætte de andre i scene. Blandt andet skal han være med til at føre bolden frem, så han på den måde er med til at sikre, at vores modstandere ikke blot skal lukke én eller to spillere ned i den fase af spillet, forklarer Mike Nielsen.

Tyre Gathright er den femte tilgang til Randers Cimbria denne sommer. Jordan Brangers, Fenton Bradley Jr., Reginald Kissoonlal og Simon Bjørnebo er tiltrådt på aftaler for den kommende sæson.

Randers Cimbria indleder sæsonen 7. oktober på hjemmebane mod Bears Academy.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Østjylland

Overfaldet af vilde køer: 67-årig kvinde hårdt kvæstet på Helgenæs

Coronavirus

Live: Sundhedsstyrelsen anbefaler øget brug af mundbind hos lægen

Annonce