Annonce
Randers

Ferielejr for socialt udsatte holdes igen i år i Randers

Randersborgmester Torben Hansen og sekretariatschef for Landsforeningen af VæreSteder, Cliff Kaltoft, ser frem til ferielejr i Randers. PR-foto
Vi føler os altid velkomne her. Det er tydeligt, at der i Randers er stor respekt for arbejdet med socialt udsatte, siger sekretariatschefen for Landsforeningen af Væresteder.

Randers: For tredje år i træk rykker Landsforeningen af Væresteders Ferie Camp ind på Langvang i Randers. Her byder landsforeningen i samarbejde med Randers Kommune fra 6. til 12. juli på en gratis ferieoplevelse for socialt udsatte og deres børn. Det bliver en uge med sport, aktiviteter, musik, udflugter og socialt samvær.

- Vi glæder os til at komme til Randers igen til sommer, for vi føler os altid velkomne her. Det er tydeligt, at der i Randers er stor respekt for arbejdet med socialt udsatte, siger sekretariatschef for Landsforeningen af Væresteder Cliff Kaltoft i en pressemeddelelse.

Med midler fra Arbejdsmarkedets Feriefond har Landsforeningen af Væresteder i år mulighed for at give 1700 mennesker på en helt speciel ferieoplevelse i Randers. Af de 1700 feriegæster er cirka 600 børn. Desuden deltager 150 frivillige i afviklingen af Ferie Camp'en.

Annonce

Varmt velkommen

Randersborgmester Torben Hansen glæder sig over, at Landsforeningen af Væresteder igen i år har valgt Randers som hjemsted deres sommerlejr:

- Stort og varmt velkommen til feriecampen. Vi er glade for at kunne være med til at give deltagerne på feriecampen en god uge i Randers. Det er tydeligt, at det sociale fællesskab på lejren giver deltagerne en oplevelse og et positivt skub. Især børnene får en ferieoplevelse, som de ellers ikke ville have mulighed for. Det er vi utroligt glade for at bidrage til.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
CORONAVIRUS

Liveblog: Dronning Margrethe frabeder sig blomster på sin fødselsdag: - Send dem til andre ældre

Annonce