Annonce
Randers

Ferielukning ufrivilligt forlænget: Smørrebrødsforretning kæmper med kakerlakker

Det irriterende skilt i butiksdøren til Dit Smørrebrød. "Vi åbner først igen, når vi er hundrede procent sikre på, at problemet er fuldstændig løst," siger ejer Maibritt Solberg. Foto: Morten Lund
Smørrebrødsforretningen i Trangstræde holder lukket for at give skud nummer to til invaderende skadedyr.

RANDERS: Smørrebrødsforretningen Dit Smørrebrød i Trangstræde har et ærgerligt skilt i døren: "Vi holder desværre lukket, da vi har fået små skadedyr i vores ferie. Sur Smiley!"

- Lige da vi gik på ferie, fandt vi et par kakerlakker i butikken. Vi kontaktede selvfølgelig straks et firma, der bekæmper skadedyr - og troede, at så var problemet løst. Men da vi tre uger senere kom tilbage fra ferie, kunne vi konstatere, at de to kakerlakker desværre bare var blevet til mange flere. Så nu har vi bedt et andet firma om at tage affære, hvilket de tog fat på i går, mandag, fortæller Maibritt Solberg, der ejer Dit Smørrebrød.

Hvornår Dit Smørrebrød så åbner igen, vil Maibritt Solberg ikke gisne om.

- Det er min datter, Nadja Salling, der til daglig driver butikken. Hun er meget pertentlig og vil under ingen omstændigheder åbne, før kakerlakkerne definitivt er væk.

Selvom butikken formentlig godt kunne åbne igen med det samme.

- Det kommer selvfølgelig an på, hvad Fødevarestyrelsen vurderer. Men kakerlakker er som sådan ikke farlige, og andre fødevarevirksomheder kan godt drives, selv om de små bæster er der et eller andet sted. Formuleringen er, at situationen skal være under kontrol. Men det er ikke godt nok for Nadja, Hun insisterer på, at hygiejnen skal være helt i orden, siger Maibritt Solberg.

Det er min datter, Nadja Salling, der til daglig driver butikken. Hun er meget pertentlig og vil under ingen omstændigheder åbne, før kakerlakkerne definitivt er væk

Maibritt Solberg, ejer af Dit Smørebrød

Annonce
Forsiden netop nu
Annonce