Annonce
Randers

Festugen efterlyser arrangører til årets fest

Hjalmer og hans band spillede for omkring 3.000 festugegæster under Randers Festuge sidste år. Nu er det tid til, at programmet for 2020 skal på plads. Pressefoto
Den årlige festuge afholdes i 2020 med undertitlen 'Mærk pulsen'.
Annonce

RANDERS: Hvert år har Randers Festuge omkring 500 enkeltstående arrangementer, og fundamentet for festugen er den kreativitet, iderigdom og arbejdsomhed, der findes i kommunens stærke kulturliv, i foreningerne, hos virksomheder og borgere.

- Det er vores ambition, at vi igen i år kan tilbyde et varieret festugeprogram af høj kvalitet med blandt andet både musik, kultur og idræt, siger borgmester Torben Hansen (S), der er formand for festugens bestyrelse.

Som borgmesteren føjer til:

- Festugen eksisterer i høj grad på grund af det store og fælles engagement, som alle disse arrangører er med til at skabe. Derfor er det vigtigt, at kulturaktører og foreninger kommer på banen nu, hvis man vil være med til at skabe Randers Festuge 2020.

Annonce

Midtbyen mere i spil

Randers Eventsekretariat koordinerer festugeprogrammet, og fra sekretariatet har eventchef Mette Bertelsen store forventninger til årets festuge.

- Vi ved allerede nu, at Værkets amfiscene for andet år i træk kommer til at blive centrum for mange musikarrangementer, hvor både Johnny Madsen og Lars Lilholt er blevet præsenteret som de første navne. I år vil der desuden i den ene festuge-weekend være musik på Justesens Plæne, siger Mette Bertelsen.

Eventchefen forklarer, at dette åbner op for at bruge området langs Gudenå, Tronholmparken og Randers Havn endnu mere aktivt i festugen.

- Derudover vil vi bruge selve midtbyen endnu mere, siger Mette Bertelsen, der opfordrer festugens arrangører om at spille ind med nye idéer til arrangementer, som kan være med til at løfte opgaven

Alle festuge-arrangører skal indtaste deres arrangementer på www.randersfestuge.dk senest 14. juni.

Der kan søges om tilskud til afholdelse af et arrangement, hvis arrangementet i festugen er nytænkende, offentlig, ikke-indtægtsgivende eller måske ligefrem underskudsskabende. Ansøgningen skal være Randers Eventsekretariat i hænde senest 5. april.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Danmark

Arbejde længe, men i eget tempo

Randers FC For abonnenter

Transfervinduet lukker om 14 dage: Nej til Amankwaa, nyt om Kehinde og tro på en god coronahandel

Sport

Frivillig gennem 36 år: Landsholdsspiller ringede og hædrede Wilhelm

Annonce