Annonce
Østjylland

Fik sur smiley for ikke at vise sur smiley: - Det lærer man af, for selvfølgelig skal reglerne holdes

Som det fremgår af rapporten, er den seneste sure smiley et resultat af, at den tidligere rapport ikke er blevet ophængt hos Saigon Box. Hele kontrolrapporten kan læses på Fødevarestyrelsens hjemmeside.
Den vietnamesiske restaurant Saigon Box i Grenaa har fået en sur smiley for ikke at hænge seneste kontrolrapport op, og ifølge ejer Duy Minh Nguyen er det en ærgerlig smiley at få, men også en, han har lært af.

Grenaa: - Det er brandærgerligt.

Sådan siger Duy Minh Nguyen, der ejer Saigon Box i Grenaa, efter en kontrolrapport fra Fødevarestyrelsen kaster endnu en sur smiley af sig og en bøde på 2.000 kr., fordi den tidligere rapport ikke er blevet hængt synligt op i restauranten.

I 2021s foreløbigt fire udførte kontrolbesøg hos Saigon Box har restauranten fået to glade og to sure smileyer – den sidste på baggrund af manglende skiltning med august-besøgets påtale.

Annonce

Her noterer Fødevarestyrelsens tilsynsførende, at der opbevares emballage på gulvet i lageret, men ifølge Duy Minh Nguyen har han forsøgt at forklare den tilsynsførende, at der var tale om kasseret emballage, der ikke blev brugt, fordi det var et fejlkøb.

Samtidig viser kontrolrapporten, at et køleskab og en opvaskemaskine var gået i stykker, og at apparaterne – på trods af ikke at være i brug – skulle fjernes fra køkkenet.

Duy Minh Nguyen forklarer, at han havde papir fra leverandøren på, at de ville lave service og udskifte de ødelagte hvidevarer to dage efter kontrolbesøget, men lige lidt hjalp det ifølge virksomhedsejeren.

- Det er kun de ting, der er sket. Alt maden og alt det andet er i orden. Jeg har prøvet at ringe til hende (den tilsynsførende, red.) og forklare det, men hun holder fast på, at hun har ret. Hun er skrap, og hun tror ikke på det med emballagen, siger han.

Ejer flere virksomheder

Det frustrerende forløb forklarer også den seneste sure smiley, siger Duy Minh Nguyen. Fordi han ikke føler sig hørt, tager han kontrolrapporter og materiale med hjem for at skrive en klage, og det er i mellemtiden her, at Fødevarestyrelsen kommer på opfølgende besøg og konstaterer en manglende smiley.

- Det lærer man af, at reglerne selvfølgelig skal overholdes. Hvis det er sådan, reglerne er, så skal vi selvfølgelig også følge dem, siger Duy Minh Nguyen.

Han har nu droppet at klage over rapporterne og vil i stedet fokusere på at se fremad. Ikke mindst fordi han har rigeligt travlt – både med restauranten, men også i det montør-service-firma, han har startet.

- Det er rigtigt, jeg hang ikke den kontrolrapport op. Det var uheldigt for os, at sådan noget er sket, men sket er sket, siger han.

Annonce
Randers

Tag kandidattesten her

Randers For abonnenter

Daniel og Mads springer ud i et verdenseventyr - det har kostet blod, sved, tårer og masser af mad

Østjylland

Følg med her: Få seneste nyt om trafik og politi

Danmark

Lørdagens coronatal: Igen over 1200 testet positiv

Annonce
Annonce
Annonce
Randers

Få overblikket og bliv klædt på til byrådsvalget: Hvem vil gøre Randers grønnest?

Randers FC For abonnenter

Odey-aftale er øverst på sportsdirektørens to do-liste: Klubberne er enige – nu skal den 23-årige målmaskine og hans agent overbevises

Randers FC

Status på skader og bud på opstillingen til kampen om Østjylland: Profiler vender tilbage mod rivalerne

Randers

Randers Julehjælp søger samarbejdspartnere: Hjælp med at give trængte randrusianske familier en god jul

Randers

Pludselig smadrede bils forrude på motorvejen: Politiet efterforsker muligt stenkast fra bro

Randers For abonnenter

Fra kaptajn i skyerne til træ-transport i asfalthøjde: Da pilotjobbet røg, var Kresten ikke for fin til at slæbe kloakrør

Østjylland For abonnenter

Dorthe fik kørt benene over af en lastbil: Jeg kan huske det hele, men angsten fyldte mere end smerten

Østjylland

Følg med her: Få seneste nyt om trafik og politi

Erhverv

Handskefabrikkens vilde udvikling: Randers er blevet til Rhanders og vil være Danmarks Gucci

KANDIDATTEST

Ved du hvem, du vil stemme på? Tag kandidattesten her

Sport

Mormor fik Oliver i gang - tre år senere vandt han DM: Nu sigter Randers-talentet efter de internationale mesterskaber

Sport For abonnenter

Kampbanen forvandler Kristrup-keeper til en brølende bjørn: - Jeg tror ikke, at der findes mange seriespillere i Randers, der ikke har været i verbal krig med Jeppe

Norddjurs For abonnenter

Lige lovlig liberal: Østjysk LA-formand snød statskassen for 500.000 kroner

Annonce