Annonce
Randers FC

Filip Bundgaard satte trumf på i flot sejr mod AaB

Bassala Sambou testede AaB-forsvaret med et enkelt hovedstød, men havde ellers svært ved at tilspille sig chancer i feltet. Foto: Annelene Petersen
På baggrund af en stærk anden halvleg kørte Randers FC opstartens anden sejr i hus. Denne gang mod AaB, som blev besejret 3-1.
Annonce

Fodbold: Der var endnu engang godt med mål i støvlerne på Randers FC-spillerne, da de onsdag tog imod AaB hjemme på Viborgvej.

I lørdags lavede holdet fem kasser i sejren mod Esbjerg, og selvom det "kun" blev til tre af slagsen mod nordjyderne, var det rigeligt til en sejr på 3-1.

Men det var først efter pausen, at Kasper Høgh, Marvin Egho og Filip Bundgaard fik hul på målscoringen.

Kampen i tal

Træningskamp

Randers FC - AaB 3-1 (0-0)

1-0 Kasper Høgh (49.)

2-0 Marvin Egho (59., straffe)

3-0 Filip Bundgaard (82.)

3-1 Tom van Weert (86.)

Randers FC (4-4-2): Patrik Carlgren - Mikkel Kallesøe (Oliver Bundgaard, 68.), Simon Graves (Mikkel Brund, 80.), Simon Piesinger (Erik Marxen, 45.), Björn Kopplin (Mads Enggaard, 80.) - Tosin Kehinde (Nikola Mileusnic, 63.), Vito Hammershøy-Mistrati (Issah Salou, 68.), Frederik Lauenborg (André Rømer, 63.), Mathias Greve (Tobias Klysner, 63.) - Bassala Sambou (Kasper Høgh, 45.), Marvin Egho (Filip Bundgaard, 68.).

På bænken: Jonas Dakir.

Advarsler: Frederik Børsting (65.), AaB.

Begge hold manglede ellers ikke chancer i første halvleg, hvor de kom angrebslysten ud i regnen.

Allerede få minutter inde i opgøret var Marvin Egho tæt på at få kontrol med et Björn Kopplin-indlæg, som havde ramt stolpen. Reaktionsevnen var dog et splitsekund for langsom til at sørge for en drømmestart.

Iver Fossum og Timothe Nkada hos gæsterne kom også frem til store chancer i Patrik Carlgrens felt, men afslutningerne gav fint udtryk for, at det var de stribedes første træningskamp i opstarten.

Annonce

Chancer til kanterne

Som halvlegen skred frem, fik Randers FC bedre styr på kæderne. Andenboldene blev vundet og afleveringsbanerne lukket ned, mens holdet med et pasningsstærkt midterforsvar og midtbane ofte fik flyttet bolden flot frem og ud over kanterne til indlæg - både de høje og de flade.

Randers FC møder AaB i den anden træningskamp. Foto: Annelene Petersen

Førstnævnte kom aldrig rigtig frem til Marvin Egho og Bassala Sambou, men sidstnævnte kastede et par chancer af sig til Mathias Greve, som må ærgre sig over sine halvforkølede afslutninger, og Tosin Kehinde, som ligeledes manglede præcision i sit skud.

Ind ville kuglen altså ikke, og så kunne de uskarpe kantspillere passende takke Mikkel Kallesøe for, at han ti minutter før pausen reddede et hovedstødsforsøg fra Tim Prica på stregen.

Annonce

Effektive indskiftninger

I pausen skiftede AaB's debuterende cheftræner, Martí Cifuentes, rub og stub samtlige spillere.

På modsatte bænk var Thomas Thomasberg mere konservativ. Kun Erik Marxen og Kasper Høgh blev sendt i kamp.

Fire minutter senere sendte anføreren et perfekt hjørnespark lige i panden på den unge angriber, som på fornem vis dirigerede kuglen i mål via overliggeren.

Det var kickstarten på en Randers FC-dominans, som næsten varede resten af opgøret.

Der blev spillet hurtigt, aggressivt, målsøgende, men også med stor tålmodighed. Det gav pote ti minutter efter Høghs føringsmål, da et flot gennemspillet angreb endte med et straffespark til Marvin Egho.

Det tog østrigeren sig selv af på usvigelig sikker manér.

Annonce

Langt spilovertag

Den scoring løsnede op for udskiftningerne på Randers FC-bænken, hvor alle der kom på banen viste sig frem med stor energi og løbevillighed, som gæsterne havde svært ved at matche.

Det var kun, da André Rømer blundede med en tilbageaflevering, at det momentant så farligt ud med lyseblå briller, men heller ikke mere end at Simon Graves kunne redde kastanjerne ud af ilden.

Med det spilovertag var det ganske fortjent, at 16-årige Filip Bundgaard kunne cementere sejren med en iskold inderside ti minutter før tid efter en fejl i AaB's opspil.

Om det var tilfredshed eller det faktum, at der var syv spillere på 21 år eller yngre på banen til sidst, er ikke til at sige, men i kampens døende minutter blev der holdt åbent hus i det kronjyske forsvar i sådan grad, at Tom van Weert hele tre gange var fri til store chancer.

Det ene forsøg blev blokeret, det andet ramte overliggeren, men det tredje gik ind.

Derfor blev det heller ikke til et cleansheet for Patrik Carlgren i denne omgang.

Næste træningskamp for Randers FC er allerede fredag, hvor holdet møder Kolding IF på udebane.

Mathias Greve bragte sig selv i et par gunstige situationer i AaB's felt, men begge gange kiksede afslutningerne for den løbestærke kantspiller. Foto: Annelene Petersen
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Randers

Butikkerne bugner af nye og gamle varer - kundernes valg får stor betydning for fremtiden

Randers

Gang i forretningerne i Houmeden er altafgørende - også for de butikker, der har haft åbent hele tiden

Randers For abonnenter

Kenneth var spilleafhængig: Jeg lavede regninger på 5.000–6.000 kroner om måneden

Annonce