Annonce
Syddjurs

Fin sæson i Djurs Sommerland - trods regnen

Publikum har taget godt mod årets nyhed, kæmpegyngen "Tigeren", fortæller direktør Henrik B. Nielsen. Foto: Jens Thaysen
Direktør Henrik B. Nielsen kan berette om næsten lige så mange besøgende i år som sidste år.
Annonce

NIMTOFTE: Djurs Sommerland lukkede og slukkede for 2019 i søndags, efter hvad direktør Henrik B. Nielsen kalder 'en fin sæson'.

- Vi har haft lige knap så mange gæster som i 2018, men i betragtning af årets megen regn, holdt op mod det strålende sommervejr langt hen på efteråret i 2018, har vi haft en fuldt ud tilfredsstillende sæson, siger han.

Djurs Sommerland noterer sig i år for 780.000 gæster i løbet af sæsonen, hvilket kun er en smule lavere end 2018. Og Henrik B. Nielsen er også særdeles tilfreds med Djurs Sommerlands store finale: Forlystelsens store halloween-arrangement i efterårsferien.

- I løbet af ugen lukkede vi 93.000 gæster ind i parken - mod 97.000 sidste år - hvor vi vel at mærke nærmest stadig havde sommervejr, siger han.

- Vi har haft lige knap så mange gæster som i 2018, men i betragtning af årets megen regn, holdt op mod det strålende sommervejr langt hen på efteråret i 2018, har vi haft en fuldt ud tilfredsstillende sæson.

Henrik B. Nielsen, adm. direktør i Djurs Sommerland

Annonce

Tigeren mødte forventningerne

Djurs Sommerlands store satsning i 2019, Tigeren, levede også op til forventningerne. Den gigantiske gynge - gyro swing - rundede de 300.000 ture i løbet af sæsonen, hvilket er flere end forventet på forhånd.

- Vores gyro swing henvender sig primært til de lidt ældre børn og deres forældre. Og den markerede sig på højde med vores traditionelt mest populære attraktioner: Dragekongen, Juvelen og Piraten. En tur i gyngen tager dog lidt længere tid end de andre rides, så antallet er ture i Tigeren bliver nødvendigvis lidt mindre, siger han.

Henrik B. Nielsen vil også løfte lidt af sløret for, hvad gæster i Djurs Sommerland kan forvente sig af et besøg næste år, hvor det bliver de mindre børn, der kommer til at nyde godt af sommerlandets nyskabelse:

- Nyhederne i 2020 bliver først og fremmest i vores Bondegårdsland, ligesom vi vil investere i generelle opdateringer af Djurs Sommerland. Blandt andet vil vores gæster blive mødt af et helt nyt indgangsparti, siger direktøren.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Randers

Frank Nørgaard kalder institutioners 'nej tak' til pixi-evangelier for en knægtelse af kristendommen: - Endnu et knæfald for islam

Danmark

Professor om coronavacciner: Den fulde effekt kommer først i sidste halvdel af 2021

Annonce