Annonce
Randers HK

Final Four-stævne flyttes: Pokalturneringen skal være punktum for sæsonen

Finalestævnet for både mænd og kvinder i håndboldens pokalturnering bliver flyttet til efter sæsonen. Arkivfoto: Lars Rasborg
Annonce

Håndbold: I de seneste sæsoner er vinderen af kvindernes pokalturnering blevet fundet mellem jul og nytår. Randers HK kunne eksempelvis hæve pokalen i de sidste dage af 2016, da Ryan Zinglersens mandskab dengang overraskede mod FC Midtjylland.

Men i år bliver der intet finalestævne til at markere enden på året.

Divisionsforeningen Håndbold, TV2 og hovedsponsoren af turneringen, Santander Consumer Bank har besluttet at udskyde årets udgave af både kvindernes og herrernes Final Four stævne, så det i stedet for at blive afviklet i december og marts, bliver lavet til et punktum for sæsonen i juni.

Der vil blive tale om to forskellige finalestævner, hvor datoerne endnu ikke er fastlagt. Det er dog bestemt, at Herning danner ramme om herrernes finale.

Ifølge en pressemeddelelse skyldes beslutningen rettidig omhu over for både klubber og fans, da finalerne plejer at tiltrække tusindvis af tilskuere. Udskydelsen sikrer samtidig arbejdsro i forhold til at få stablet to fantastiske finalestævner på benene, lyder det.

På grund af udsættelsen vil der heller ikke blive trukket lod til semifinalen umiddelbart efter onsdagens to sidste kvartfinaler, som det ellers er kutyme. Det vil ske på et senere tidspunkt, hvor værtsbyen for kvindernes finale også vil blive annonceret.

Randers HK spiller tirsdag aften kvartfinale på udebane mod København Håndbold, mens Silkeborg-Voel og Nykøbing Falster også skal uddele en semifinaleplads mellem sig tirsdag.

Onsdagens kvartfinaler er mellem Aarhus United og Odense samt Viborg HK og Herning-Ikast.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Danmark

Fund af corona-virus i hunde og katte: Fødevarestyrelsen afliver katte på minkfarm

Annonce