Annoncørbetalt indhold

Find netop det abonnement der passer til dig!

PR-foto credit

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Vi streamer mere og mere, og bruger mange timer på at se den ene video efter den anden. Fordi sider som Netflix og Facebook apps gør det nemt at se underholdning på farten. Samtidig med at apps gøre video underholdning tilgængelig, vokser vores forventninger til fejlfri streamning, uden huller i forbindelsen eller pixelerede videoer Hvilket bidrager til vores krav om fejlfri streaming der kører gnidningsfrit. For der er ikke noget mere frustrerende end en video der stopper midt i afspilningen, for at loade.!


Annonce

Jo længere du kommer ud i udkanten af Danmark, jo størrer risiko er der for dårlig dækning.Desværre er det bare sådan, at dækningen i byerne bedre. Men det betyder jo ikke at du og andre, der bor udenfor byen, ikke også ønsker jer en god dækning. Det er derfor vigtigt at undersøge, hvilket netværk dit teleselskab gør brug af inden du vælger abonnement. Når du skal vælge et teleselskab skal du derfor overveje, hvor i landet du bor eller opholder dig. Forskellige teleskaber gør nemlig brug af forskellige netværk, der i større eller mindre grad dækker Danmark. Et bedre netværk, betyder bedre dækning hvilket resultere i en mere gnidningsfri download og streaming oplevelse.


Den bedste netværksudbyder.

Hvis du forventer at dit mobilabonnement bare fungerer og dækker dig, uanset hvor du bor og opholder dig, kan du få dig en grim forskrækkelse. Det er en udfordring at sætte sig ind i mobildækning, når man forventer at mobilabonnementet man vælger bare fungere. Men det kan være en nødvendighed - og ligefrem afgørende - for om dit abonnement overhovedet kan fungere for dig. Det er nemlig rigtig træls at betale for ydelser du ikke bruger.


De fleste selskaber har en side der forklarer hvilket netværk de gør brug af, dog skal man forholde sig kritisk til dette. For hvis du blåøjet tror på, hvad udbyderen fortæller dig på deres hjemmeside, kan du risikere at skulle vente længe på at se dine kattevideoer. Her kan det bedre betale sig, at gøre sin research, inden du vælger dit telefonabonnement. For alle teleselskaber vil gerne sælge deres abonnementer. Derfor skriver de sjældent på deres hjemmeside at de bruger et dårligere netværk end deres konkurrenter. Med det stigende behov for at kunne streame underholdning 24/7 er det vigtigt at have den bedste udbyder der garantere en god dækning til en god pris.


Som regel er et godt netværk ensbetydende med et dyrt abonnement, men også her kan grundig research gøre forskellen. For der findes mange teleselskaber der har billige abonnementer med god dækning, hvis du bare leder lidt efter dem.


Et teleselskab med plads til dig. 

Duka er et teleselskab der har vundet priser for deres billige og gode abonnementer. Udover de billige priser bruger Duka også Danmarks bedste mobilnetværk: Telia og Telenors netværk. Derfor kan du med DukaTALE gøre brug af 4g netværk, der dækker 99% af Danmark.

Du får også andre fede fordele med Duka såsom:


  • Ingen skjulte gebyrer.
  • Ingen bindingsperioder, 
  • Ægte fri tale.
  • Tag roligt din telefon med på ferie, med fri roaming i EU

Gør livet lidt nemmere med en abonnement fra Duka, og vælg derfor et teleselskab der passer til dig, så du slipper for at betale for ydelser og dækning der ikke er det rigtige for dig.

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Jysk Fynske Mediers kommercielle afdelinger og en annoncør.

Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Jysk Fynske Mediers nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Jysk Fynske Mediers nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.